Ammattiliitot ja työttömyyskassat

Helppoa ja joustavaa palvelua jäsenten tarpeisiin

Työelämän murros näkyy voimakkaasti ammattiliittojen ja työttömyyskassojen arjessa. Palveluprosesseja ja lisäarvopalveluja on kehitettävä kilpailun kiristyessä jäsenistä ja asioinnin siirtyessä sähköisiin 24/7-palvelukanaviin. Tietojärjestelmien modernisointi ja manuaalisten työvaiheiden automatisointi ovat tervetulleita keinoja työn tehostamiseen.

Uusi jäsensukupolvi vaatii hyvää ja modernia palvelua, monikanavaisesti ja reaaliaikaisesti

Autamme ammattiliittoja ja työttömyyskassoja tehostamaan toimintaansa ja parantamaan asiakaskokemusta monipuolisilla ja monikanavaisilla jäsenhallinnan, maksatuksen ja sähköisen asioinnin palveluilla. Uudet palvelut syntyvät käyttäjien tarpeita ymmärtämällä tai järjestelmistä saatavan tiedon hyödyntämisellä. Tiedonsiirto laajan sidosryhmäverkoston välillä mahdollistetaan saumattomilla integraatioilla.


Autamme ammattiliittoja ja työttömyyskassoja seuraavilla osa-alueilla:

Palveluiden digitalisointi

Parempi jäsenkokemus vuorovaikutteista sähköistä asiointia kehittämällä.

Toiminnan ohjaaminen

Tehokkuutta jäsentieto- ja maksatusjärjestelmillä, sekä asianhallinnan, prosessien ja päätöksenteon automatisoinnilla.

Tiedon hyödyntäminen

Modernit järjestelmät hyötykäyttöön monipuolisen tiedon johtamisessa sekä jäsenten tarpeista lähtevän toiminnan kehittämisessä.


Lyyti-jäsentietojärjestelmä

Lyyti on ammattiliitoille suunnattu jäsentietojärjestelmä, jolla hoidat kokonaisvaltaisen toiminnanohjaamisen niin organisaation sisällä kuin myös jäsenten ja muiden sidosryhmien kanssa sähköisten asiointipalveluiden kautta.

Tytti-työttömyyskassajärjestelmä

Tytti on työttömyyskassoille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoidat jäsenten työttömyysturvan laskemisen ja maksatuksen. Se sisältää myös jäsenille suunnatun sähköisen asioinnin palvelun.


Miksi Digia?

Digia on markkinajohtaja ammattiliittojen jäsenhallintajärjestelmien ja työttömyyskassojen maksatusjärjestelmien toimittajana.

 

Meillä on yli 15 vuoden kokemus syvällisestä yhteistyöstä ammattiliittojen ja työttömyyskassojen kanssa. Asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kiinteitä kumppanuuksia, joiden puitteissa ylläpidämme ja kehitämme asiakkaidemme järjestelmiä ja tarjoamme laajan palvelupaletin järjestelmien tehokkaaseen hyödyntämiseen. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää myös vaalipalvelun ja -sovelluksen, joka kattaa sekä posti-, uurna- ja sähköisen vaalin että näiden yhdistelmän.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti perusteellista toimialatuntemustamme. Ratkaisuihimme luottavat monet Suomen suurimmista ammattiliitoista ja työttömyyskassoista, kuten esimerkiksi Julkisten ja Hyvinvointialojen ammattiliitto, Palvelualojen ammattiliitto, TEHY, Ammattiliitto Pro sekä Yleinen työttömyyskassa YTK. 

Takaisin ylös