Logistiikka

Älyä ja automaatiota logistiikkaketjuihin

 

Kansainvälisyyden myötä logistiikka- ja huolintayritykset kohtaavat uusia haasteita. Kasvaneen kysynnän ja lisääntyneiden tavaravirtojen hallinta on muuttunut vuosien varrella. Muutosta on tuonut alihankkijoiden sekä ulkoistettun kalustojenhallinnan lisäksi asiakkaiden kasvaneet vaatimukset.  Nopeaa, joustavaa ja turvallista tiedonkulkua.

Kasvava kansainvälinen kauppa ja lisääntyneet tavaravirrat haastavat logistiikka- ja huolintayritykset. Tuotteiden nopea saatavuus on taattava, vaikka tavaravirrat pirstaloituvat, toimitusketjut monimutkaistuvat ja toimitukset tiheytyvät. Myös vaatimukset tuotteiden jäljitettävyydelle ja kuljetusketjujen läpinäkyvyydelle kasvavat.

Tilaus-, sijainti- ja varastotiedon on oltava kaikkien kuljetusketjun osapuolten saatavilla reaaliaikaisesti ja mielellään mobiilisti. Äly ja automaatio juurtuvat logistiikkaketjuihin. 

 

Autamme logistiikka-alan toimijoita seuraavilla osa-alueilla:

 

Palveluiden kehittäminen

Monipuoliset ja laajat palvelut eri kanavissa lisäävät asioinnin helppoutta. Mobiiliratkaisuilla tietoa toimitusten tilasta ajasta ja paikasta riippumatta.

Toiminnan ohjaaminen

Automaatiolla tehokkuutta kuljetusketjuun. Sähköiset tulli-ilmoitukset kerralla oikein ohjaavan järjestelmällä avulla. Oman henkilöstön ja vuokratyövoiman työn optimointi automatisoidulla työvuorosuunnittelulla.

Tiedon hyödyntäminen

Analytiikan avulla parempi ennakoitavuus. Integraatioiden avulla lisää läpinäkyvyyttä toimitusketjuun.


Miksi Digia?

Digialla on vankka kokemus ja sitä myötä erinomainen liiketoimintaymmärrys logistiikasta ja huolinnasta sekä niiden toimintaprosesseista. Tietojärjestelmien ja prosessien integrointi on meidän ydinosaamistamme.

Kuljetus- ja logistiikkaratkaisuidemme avulla informaatio siirtyy järjestelmästä toiseen – läpi koko tilaus-toimitusketjun – nopeasti, joustavasti ja turvallisesti. Kun jokainen ketjun osa toimii saumattomasti yhteen, koko arvoketju on mahdollisimman tuottava. Integroitujen tietojärjestelmien myötä tiedonsiirto yrityksen sisällä ja kumppaniverkoston välillä on erittäin tehokasta.

Tutustu Digia Logistics -tuotteeseen.

 

Takaisin ylös