Tukkukauppa

Tavaroiden torista asiakaslähtöiseksi tuotteiden, palveluiden ja tiedon markkinapaikaksi

 

Lukuisten pitkäaikaisten asiakkuuksien kautta osaamisemme kattaa kaupan koko arvoketjun 
tuottajalta loppuasiakkaalle asti.

 

Teknologia antaa asiakkaalle mahdollisuuden ostaa missä ja miten vain. 

Tulevaisuuden tukkukauppa on paljon enemmän kuin pelkkä tavaratukku. Se on markkinapaikka, joka tarjoaa eri toimijoiden tuotteita, palveluja ja tietoa yhdistettynä tilannekohtaisiin logistisiin ratkaisuihin. Digitaalisessa maailmassa kysyntä on yhä vaikeammin ennustettavissa, mikä vaatii koko arvoketjulta yhä tehokkaampaa informaatiologistiikkaa, avointa tiedon jakamista sekä monipuolista analytiikkaa.

Kansainvälisessä kilpailussa menestyy se tukkukaupan toimija, jonka automatisoidut ja monikanavaiset tilaus- ja asiointipalvelut ovat asiakkaiden käytössä 24/7. Liiketoiminnan vastuullisuus ja läpinäkyvyys ovat toimijoiden elinehtoja, samoin tuotteiden jäljitettävyys, joka on pystyttävä varmistamaan läpi koko arvoketjun. 


Autamme tukkukaupan toimijoita seuraavilla osa-alueilla:

Palveluiden kehittäminen

Tulevaisuuden monikanavainen tukkukauppa tähtää personoituun asiakaskokemukseen uusilla palvelumalleilla sekä lisäarvopalveluiden ketterällä kehittämisellä. Yksilöllisten palvelujen avulla tukkukauppa liittyy osaksi asiakkaan sisäisiä prosesseja.

Toiminnan ohjaaminen

Informaatiologistiikka kytkee tarvittaessa myös kolmansien tahojen tuote- ja palvelutarjonnan kiinteäksi osaksi tukkukaupan personoitua asiakaspalvelua. Tukkukaupan tietojärjestelmä ohjaa ja optimoi asiakkaan tilaus- ja ostotoimintaa ja tilanneohjaukseen perustuva logistiikka mahdollistaa asiakkaalle tapauskohtaisesti räätälöidyt tavaravirrat ja palvelut.

Tiedon hyödyntäminen

Tukkukaupan kilpailuetu syntyy automatisoitujen prosessien ja asiakastietojen yhdistämisestä ja siihen perustuvasta ennakoivasta analytiikasta. Reaaliaikainen näkymä liiketoimintaan läpi koko arvoketjun mahdollistaa kustannustehokkaan toiminnan ja asiakaskokemuksen parantamisen.


Miksi Digia?

Meillä Digialla on vuosien kokemus yhteistyöstä johtavien vähittäis- ja tukkukaupan yritysten kanssa. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa liiketoimintaa yksilöllisesti palvelevia tietojärjestelmäratkaisuja ja -palveluita.


Tarjoomamme sisältää muun muassa seuraavat ratkaisut ja palvelut:

 

Monikanavaisen liiketoiminnan palvelukehitys    |     Kokonaisarkkitehtuuri    |     Tukkukaupan toimialakohtaiset ratkaisut    |     Ylläpito- ja tukipalvelut    |     Ulkoistetut tietojärjestelmäpalvelut    |     Tietojärjestelmäintegraatiot ja informaatiologistiikka    |     Johdon ICT-konsultointiTakaisin ylös