Tietosuoja & turvallisuus

Digian verkkosivujen tietosuojakäytäntö 

 

 


 

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa verkkosivustomme tietosuojaa koskevat toimintatavat.  Käytäntö koskee kaikkia Digia Oyj -konsernin hallinnoimia tai ylläpitämiä verkkosivustoja, joilta kerätään tunnistetietoja, kun käytät verkkosivustoa. Henkilötietoja käsitellään tietosuojalain asettamien edellytysten mukaisesti. Yksityisyytesi on meille tärkeää.

Kun käytät verkkosivustoamme tai mainoslinkkejämme, sivusto saattaa sijoittaa evästeitä tietokoneellesi. Evästeiden kautta kertynyttä tietoa käytämme kehittääksemme ja kohdentaaksemme verkkosivujemme sisältöä kävijöitä paremmin palvelevaksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt tällaisten evästeiden vastaanottamisen. Jos et halua vastaanottaa näitä evästeitä, suosittelemme, että muutat selaimesi asetuksia. Huomioithan kuitenkin, että evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa joidenkin verkkosivustomme palveluiden toiminnallisuuteen. Selainkohtaiset ohjeistukset löydät osoitteesta: www.aboutcookies.org.

 

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tietoja, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja henkilökohtaisempaa palvelua. Esimerkiksi sivuilla sijaitsevilla lomakkeilla saatamme pyytää sinulta henkilötietojen, kuten nimi, yritys, sähköposti ja puhelinnumero, lisäksi täydentäviä tietoja kuten titteli, työtehtävä tai organisaatio.

Evästeiden avulla keräämiemme tietojen avulla voimme selvittää, kuinka sivustomme vierailijat käyttävät sivustoamme ja kuinka pitkään he siellä viipyvät. Tietoihin sisältyvät esimerkiksi käytettävän selaimen ja käyttöjärjestelmän tiedot, vierailuiden ajankohta ja määrä, sekä vierailemasi sivut. Eväste sisältää myös ainutlaatuisen tunnistenumeron, jonka avulla selaimesi voidaan tunnistaa seuraavan kerran, kun vierailet sivustollamme. Seuraamme myös sitä, mitä hakuja ihmiset tekevät sivustollamme ja mitä selaimia, tietokoneita ja käyttöjärjestelmiä he käyttävät. Saatamme kirjata muistiin myös tietoja hiiren napsautuksista, hiiren liikuttamisesta, näytön vierittämisestä sekä sivustoon kirjoittamastasi tekstistä. 

 

Evästeiden käyttö

Hyödynnämme evästeitä, jäljitteitä tai muita kolmannen osapuolen keinoja esimerkiksi mukautetun sisällön toimittamiseen, sivuston testaamiseen sekä sivustoon ja sen käyttöön liittyvien ongelmien etsimiseen.

Emme käytä evästeitä henkilöllisyytesi selvittämiseen. Emme myöskään yhdistä IP-osoitettasi sinuun ellet vapaaehtoisesti lähetä meille näitä tietoja. 

 

Kolmannen osapuolen keinot

Käytämme kolmannen osapuolen palveluntoimittajia joidenkin tietojen keruutoimintojen toteuttamiseen evästeiden avulla. Toiminnot mahdollistavat entistä henkilökohtaisemman ja kiinnostavamman viestinnän tuottamisen. Digia ei myy, vuokraa tai anna pois yksilöityjä henkilötietoja. Käyttämällä Digian verkkosivustoa suostut edellä esitetyn mukaiseen tietojen käsittelyyn. Sivustojemme tietojen kerääminen ja käsitteleminen kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kautta on tämän tietosuojakäytännön mukaista. 

 

Markkinoinnin automaatio

Digian käyttämät markkinoinnin automaatio- ja uudelleenmarkkinoinnin työkalut käyttävät kolmannen osapuolen evästeitä. Kun käyttäjä vierailee sivuillamme, selaimeen tallentuu verkkovierailuun liittyen yksilöllinen eväste. Jos käyttäjä luovuttaa henkilötietoja esimerkiksi täyttämällä yhteydenottolomakkeen tai klikkaamalla linkkejä Digian lähettämistä sähköposteista, yksilöllinen eväste yhdistyy käyttäjän luovuttamiin henkilötietoihin. 

 

Verkkomarkkinointi

Digia käyttää kumppanien palveluita kohdennetun verkkomainonnan tuottamiseen. Palveluntuottajat voivat lisätä evästeitä tai jäljitteitä kerätäkseen tietoja Digian verkkosivuvierailuistasi ja kohdentaakseen sinulle kiinnostavaa Digian tuottamaa viestintää. Palveluntuottajan keräämä tieto rajautuu IP-osoitteeseen, eikä tietoa voida yhdistää yksilötasolle.

 

Sähköpostimarkkinointi

Jaamme ajankohtaista tietoa Digian tuotteista ja palveluista sähköpostilla asiakas- ja/tai markkinointirekisterissä oleville kontakteille. Voit milloin tahansa poistaa sähköpostiosoitteesi valitsemiltasi jakelulistoilta sähköpostikirjeen alareunasta löytyvän linkin kautta. Sähköpostiviestit voivat sisältää evästeitä ja jäljitteitä, joiden avulla saamme tiedon siitä, oletko avannut, lukenut tai poistanut viestin. 

 

Analytiikka

Digian verkkosivuilla käytämme kolmannen osapuolen verkkoanalytiikkaa tuottavia palveluita kuten Google Analytics. Hyödynnämme työkalun keräämiä tietoja verkkosivujen käytön kehittämiseen ja seurantaan. 

 

Linkitykset kolmannen osapuolen palveluihin 

Verkkosivuillamme on ulkopuolisiin palveluihin johtavia linkkejä, kuten Twitterin ja Facebookin jakopainikkeet, joiden kautta palveluntarjoajat itse saattavat asettaa linkin käyttäjän koneelle evästeitä, joiden jatkokäyttö ei ole Digian hallittavissa. 

 

Muutokset tietosuojakäytäntöihin 

Kulloinkin voimassa olevien sovellettavien lakien ja määräysten mukaiset vaatimukset päivitetään tälle sivulle. Digia ei tiedota tietosuojaan tulevista päivityksistä erikseen. 

 

Oikeutesi

Sinulla on oikeus kysyä meiltä, mitä sinua käsitteleviä henkilökohtaisia tietoja olemme keränneet. Kaikki meille antamasi tiedot, joiden avulla henkilöllisyytesi voidaan selvittää, käsitellään rekisteriselosteessa kuvatun mukaisesti.

Pyrimme pitämään henkilökohtaiset tiedot täsmällisinä, täydellisinä ja ajan tasalla.

Voit ottaa meihin yhteyttä communications@digia.com ja pyytää lisätietoja henkilökohtaisten tietojen käytöstä tai peruuttaa antamasi käyttölupa. Voit peruuttaa markkinointiviestien tilauksen toimimalla kussakin viestissä olevien ohjeiden mukaan.

 


 

Legal Notice

These pages include material that is protected by trademark law, trade name law and copyright. The publishing, communicating or making available to the public, distributing, copying, transferring or modifying all or part of the content of the pages is prohibited without express prior written consent of Digia. The prohibition does not extend to private, non-commercial use. The use of press releases and other documents classified as public is permitted in public communications if the source for the information has been identified. 

The material and the links on the pages are provided for information purposes only. Digia does not give any warranties, either expressed or implied, as to the availability of the pages, completeness or correctness of the information on the pages, or the accuracy or the fitness for a particular purpose of the pages or the content of the pages. 

Digia shall not be liable for any direct or indirect damage arising out of the use of these web pages. In case the applicable jurisdiction does not allow the aforementioned limitation of liability, the liability of Digia is limited to the extent permitted by the applicable law. 

Digia may include links to sites on the Internet that are owned or operated by third parties. Digia has no control over the content of such site and does not assume any responsibility for and will have not liability for damages arising out of any material published on such third-party sites. In addition, a link to a third party site does not imply that Digia endorses the site or the products or services referenced in such site.