Tiedon hallinta ja integraatio

Datasta kilpailuetua

Lataa Datasta kilpailuetu -opas Tilaa Ketterä integraatio -webinaaritallenne

Tietoa hyödyntämällä parempi näkymä asiakkaisiin ja vauhtia palvelukehitykseen

 

Organisaatiolla on valtavasti tietoa omista asiakkaistaan – ja lisää kertyy joka ikinen päivä. Haasteena on tiedon hajanaisuus: sitä on eri järjestelmissä ja eri muodossa.

Ilman integraatiota, joka yhdistää toisiinsa eri järjestelmät ja niissä olevan tiedon, kaikki pysähtyy. Tieto ei kulje. Tuotteet eivät liiku. Laskut eivät lähde. Kassavirrat ehtyvät. Asiakkaat eivät saa palvelua. Liiketoiminta lamaantuu.

 

Integraatiokyvykkyys - keskeinen kilpailutekijä

Mitä nopeammin tieto on käytettävissä, sitä nopeammin yrityksesi pystyy luomaan uusia palveluja muuttuvassa toimintaympäristössä. Tietojen, prosessien sekä monimutkaisten ja nopeasti muuttuvien rakenteiden yhdistämisestä on tullut perusedellytys liiketoiminnan kehittämiselle. Alati muuttuvassa toimintaympäristössä tiedon täytyy kulkea saumattomasti myös organisaation rajojen ulkopuolelle: kumppaneille, asiakkaille, arvoketjun toimijoille ja viranomaisille.

Meidän digialaisten tavoitteena on rakentaa asiakkaillemme ennakoiva ja liiketoimintalähtöisesti ohjautuva integraatiokyvykkyys. Kun integraatiokokonaisuus on toteutettu liiketoimintalähtöisesti, olennainen tieto on nopeammin ja hallitummin hyödynnettävissä kaikkialla, missä sitä tarvitaan. Hallitsemattomassa integraatioympäristössä jokainen muutos vie aikaa ja rahaa, ja ylläpitokustannukset kasvavat ajan mittaan jyrkästi. 


Palvelemme asiakkaitamme kattavasti kolmella pääratkaisualueella

 

Asiakaslähtöinen prosessikehitys

Viemme asiakaslähtöisyyden käytäntöön ja autamme automatisoimaan, integroimaan ja mittaamaan palvelutuotannon ydin- ja tukiprosesseja.

Kokonaisarkkitehtuuri ja palvelukeskeinen kehittäminen

Suunnittelemme kustannustehokkaan integraatioarkkitehtuurin, joka turvaa kilpailukyvyn muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Järjestelmä-, kumppaniverkosto- ja dataintegraatio

Rakennamme luotettavan ja eheän tiedonvälityksen sekä hajautetun tiedonhallinnan yrityksenne ja kumppaneittenne tietojärjestelmien välille.


Saat luotettavan kumppanin

Tuotteistetut Integraatiopalvelumme (Digia Integraation asiantuntijakeskus (ICC)) pohjautuvat sertifioituun menetelmä- ja teknologiaosaamiseemme sekä syvään toimialatuntemukseen. Palvelusalkkumme jatkuva kehittäminen on asiakkaalle arvoa tuottavan toimintamme kulmakivi. Kansainvälisten teknologiakumppaneidemme tuotetarjoamaa täydentää oma Digia iSuite -integraatiotuoteperheemme.
Lue lisää Digia iSuitesta  Lue lisää Digia iSuitesta


Meillä on yli 20 vuoden ja satojen projektien kokemus laajoista integraatioympäristöistä. Voit ulkoistaa osia integraatiopalvelusta tai koko toiminnon meille. Ylläpidämme ja kehitämme useita liiketoimintakriittisiä integraatioalustoja eri teknologioilla. Vahvan kokemuksen ansiosta ammattilaisemme pystyvät soveltamaan osaamistaan sinulle parhaiten sopivien teknologioiden mukaan. 

 Kustannustehokas ja tuotteistettu integraatioarkkitehtuurin Fast Track -palvelumme huomioi toimintaympäristön keskeiset tekijät. Palvelun lopputuloksena syntyy konkreettinen integraatiokehittämisen tiekartta.

 

Kysy meiltä lisää