Tuotetiedonhallinta

Asiakkaat vaativat entistä tarkempaa, ajantasaisempaa ja relevantimpaa tietoa tuotteista. Keskitetty tuotetiedonhallinta varmistaa tarkan ja ajankohtaisen tuotetarjonnan, jonka avulla erotut eduksesi kilpailijoista luomalla erinomaisen asiakaskokemuksen jokaisessa myyntikanavassa.

Varmista laadukas asiakaskokemus tuotetiedonhallinnalla

Tärkeä osa onnistunutta asiakaskokemusta on tuotetiedon paikkansapitävyys ja laatu rikkaine sisältöineen. Tuotetietojen tulee olla yhtenäisiä myynti- ja viestintäkanavasta riippumatta.

Keskitetyllä tuotetiedonhallinnalla varmistat tuotteiden markkinointitiedon yhdenmukaisuuden. Myös tietojen päivittäminen on helppoa, kun tieto sijaitsee yhdessä paikassa ja on aina käyttäjien saatavilla.

Hyvin hoidettu ja johdettu tuotetieto parantaa myyntiä, lisää konversioastetta ja helpottaa myynnin ja markkinoinnin prosesseja.


inRiver auttaa hallitsemaan tietovirtaa

 

inRiver on helppokäyttöinen tuotetiedonhallintajärjestelmä, joka sopii ominaisuuksiltaan sekä B2C että B2B -yrityksille ja kauppiaille. inRiverin kautta välität tuotetiedot niin valmistajille, jälleenmyyjille, kuluttajille kuin tukkukauppiaille helposti yhden kanavan kautta - tarvittaessa useilla eri kielillä!


inRiverin vahvuudet

Helppokäyttöisyys: Web-pohjainen käyttöliittymä on helppo oppia ja selkeä käyttää. Tiedon hallintamalli on helppo luoda ja ymmärtää.

Skaalautuvuus: Järjestelmä sopii kaikenkokoisille yrityksille ja kasvaa mukanasi tarpeidesi mukaan. inRiverissä on valmiiksi useita liitäntöjä, jotka helpottavat muiden järjestelmien yhdistämistä tuotetietoosi.

Hallittu prosessi: Kaikki tieto päivittyy yhden järjestelmän kautta kaikkiin kanaviin oikeassa muodossa.

Takaisin ylös