Helsinki, Jyväskylä

.NET-asiantuntijoita

Haemme .NET-asiantuntijoita Helsinkiin ja Jyväskylään!

Asiantuntijana työtehtäviisi kuuluu monipuolisia sähköisen asioinnin ratkaisujen, verkkopalvelujen, logistiikan tai finanssialan taustajärjestelmien suunnittelua ja teknistä toteutusta asiakkaan tarpeen pohjalta. Tehtäväsi voi sisältää paljon räätälitekemistä tai enemmän ylläpitoa – as you wish! Tulet työskentelemään tiiviisti asiakasrajapinnassa osana teknistä tiimiä.

Meille on tärkeää, että pääset tekemään sinua kiinnostavia asioita, joten tehtävät sovitetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tarpeemme kohdistuvat seuraaville ratkaisualueille:

  • Verkko- ja sähköisen asioinnin palvelut: Pääset rakentamaan verkkopalveluita hyödyntäen Episerver CMS -tuotetta sekä toteuttamaan verkkokaupparatkaisuja. Tarjoamme myös laajojen tietojärjestelmien kehitys- ja ylläpitotehtäviä, joita tehdään Microsoftin teknologioita hyödyntäen. Työssämme käytämme moderneja JavaScript-teknologioita perustan ollessa .NET:iä
  • Logistiikan toimiala: olet kiinnostunut selainpohjaisten järjestelmien Full Stack -kehittämisestä ja sinulla on osaamista perinteisemmistä Windows Forms -järjestelmistä.
  • Finanssialan ratkaisut: pääset osaavaan tiimiin suunnittelemaan ja kehittämään Microsoft-teknologioihin pohjautuvia finanssialan järjestelmiä sijoituspalveluiden ammattilaisten kanssa.

Toivomme, että olet kerryttänyt käytännön kokemusta seuraavista teknologioista tai tunnistat jotkut niistä selväksi vahvuudeksesi: .NET, VB.NET, ASP.NET Core, C#, JavaScript, CSS, HTML5, XML, SQL Server, Hibernate, Angular, React tai M-Files.

Olemme tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi. Keskinäinen sparrailu, hyvät kouluttautumis- ja työnkiertomahdollisuudet tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Teknisen osaamisen karttumista tukee myös aktiivinen heimotoimintamme, josta löytyy muun muassa niin Front End-, tietoturva- kuin DevOps-heimot. Ennen kaikkea haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, joista mainittakoon hammashoitoetuus ja kattava sairaskuluvakuutus.

Hae 31.1.2018 mennessä! Voit lähettää hakemuksesi myös osoitteeseen rekry@digia.com. Kysymyksiin vastaamme mielellään joko osoitteella etunimi.sukunimi(at)digia.com tai puhelimitse:

  • Samuli Forsman (verkko- ja sähköisen asioinnin palvelut) p. 040 7092 521
  • Jari Mikkonen (logistiikka) p. 0400 625 070
  • Aino-Riikka Haapalehto (finanssi) p. 050 3018 201

Hae paikkaa

Takaisin ylös