Helsinki

Digia API Hackatemia

Digia API Hackatemia - tule suunnittelemaan tai koodaamaan voittava API-ratkaisu!

Kiinnostaako tietää, miten palvelumuotoillaan bisneshyötyjä tuottava API-ratkaisu? Haluatko oivaltaa, kuinka alustana toimiminen ja avointen rajapintojen hyödyntäminen voivat ratkoa yritysten liiketoiminnan haasteita? Innostaisiko harjoitella ohjelmointirajapintojen toteutusta ja julkaisua käyttäen vaikkapa IoTia, chatbotia tai tekstin- ja kuvantunnistusta?

Digia API Hackatemia on maksuton opintokokonaisuus, jossa opiskelijat ja asiantuntijat ideoivat ja suunnittelevat tiimeissä ratkaisuja ajankohtaisiin liiketoimintahaasteisiin API-teknologioita hyödyntäen. Lopputuloksena voi syntyä vaikkapa somekanavissa toimiva botti tai rajapinta tuotetietojen jakamiseen. Etsimme API Hackatemian kautta myös uusia osaajia Digian API-porukkaan, joten opintokokonaisuus voi mahdollistaa rekrytoinnin Digialle! API Hackatemia järjestetään Digian Helsingin toimipisteessä neljänä iltana 27.-28.9. ja 3.-4.10.

Lue lisää API Hackatemiasta!

Toivomme, että etsit esimerkiksi korkeakouluopintojen harjoittelupaikkaa tai projektiaihetta, olet vaihtamassa alaa tai haluat uusia ideoita työhösi. Olet innokas kokeilemaan palvelumuotoilijan tai koodaajan kykyjäsi käytännön caseihin ja avointen rajapintojen tai API-ratkaisujen mahdollisuudet kiinnostavat sinua. Sinulla on takanasi mahdollisesti IT-alan, tuotantotalouden tai liiketoiminnan opintoja, mutta jos olet kiinnostunut tietotekniikasta ja digitalisaatiosta, voit tuoda näkemyksesi myös esimerkiksi oikeus- tai yhteiskuntatieteellisen riveistä. Koodauskokemus ei ole välttämätöntä, kunhan olet halukas ideoimaan ratkaisuja liiketoiminnan pulmiin.

Lisätietoa antaa Liisa Onninen, puh. 046 922 0056 tai liisa.onninen (at) digia.com. Liisa vastaa mielellään kysymyksiisi.

Hae mukaan viimeistään 6.9.2017! Vahvistamme erikseen jokaisen osallistumisen henkilökohtaisesti. Kerro meille kiinnostuksen kohteistasi ja miksi juuri sinut tulisi ottaa mukaan tapahtumaan.

Hae paikkaa

Takaisin ylös