Helsinki

Full stack -devaaja Tempukseen

Etsimme pätevää ja kätevää FULL STACK -DEVAAJAA Helsinkiin hääräämään Tempus-tuotteemme parissa!

Digia tarjoaa asiakkailleen kaiken muun ohella myös henkilöstönohjausratkaisuja, joita hyödynnetään kokonaisvaltaisessa henkilöstöresurssien ja työvuorojen hallinnassa. Digian oma Tempus Workforce Management -ratkaisu soveltuu esimerkiksi sujuvaan työvuorojen automaattiseen suunnitteluun ja optimointiin, valmiin työvuorolistan tarkastelemiseen ja tehtävien ohjaukseen niin kentällä kuin toimipisteessä.

Tempus-tuotekehitystiimimme tarvitsee nyt innokasta ja idearikasta full stack -kehittäjää. Käsissäsi on modernin henkilöstönohjauksen tuotteet, joita tarjotaan SaaS-palveluna ja kehitetään ketterin menetelmin. Haluamme sinut mukaan dynaamiseen kehitystiimiimme, jossa arvostetaan aktiivisuutta ja uuden oppimista. Emme tyydy kuluneisiin normeihin, vaan pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotetta ja toimintatapojamme. Tästä esimerkkinä järjestämme Hackathon-päiviä, joissa jokaisella tiimin jäsenellä on mahdollisuus kehittää tuotetta hyväksi katsomaansa suuntaan. Mitenkään kehumiseen sortumatta porukkamme vastikään palkittiinkin Digian Tiimipalkinnolla.

Lue nettisivuiltamme lisää Tempus-tuoteperheestä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset

  • muutamia kokemusvuosia Javasta ja verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista
  • palavaa halua oppia jatkuvasti uusia teknologioita ja kehittämismenetelmiä
  • valmiutta tehdä asioita tiiminä yhdessä kollegojen ja asiakkaiden kanssa
  • notkeat vuorovaikutus- ja ilmaisutaidot sekä suomeksi että englanniksi
  • itseohjautuvaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä positiivista asennetta

Lisäksi sinulla on toteutustaustaa jollakin työkaluistamme. Kyllä, kehitys tapahtuu pääasiassa Grails ja Ruby on Rails -frameworkeilla. Ohjelmointikielistä käytössä ovat Groovy, Java, Ruby ja JavaScript. Arvostamme myös DevOps, SQL Databases, HTML, AngularJS, jQuery, CSS3, REST, Spring Framework ja React -osaamista.

Tarjoamme sinulle suuren yrityksen tukiverkon ja etuudet, mutta pienen yrityksen letkeän ilmapiirin ja joustavan organisaation ilman liikoja lomakkeita. Voimme rakentaa erilaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi monipuolisten teknologioiden, asiakkuuksien ja projektien parissa. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on ainakin digialaisten mukaan mahtavat, auttavaiset työkaverit ja rempseä meininki.

Hakuaika päättyy 20.8.2017. Liisa Onninen antaa mielellään lisätietoja tehtävästä tai meillä työskentelystä poislukien 10.7.-9.8. joko puhelimitse numerosta 046 922 0056 tai sähköpostilla liisa.onninen@digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös