Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Integraatioasiantuntijoita

Haemme integraatioasiantuntijoita tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään!

Digian integraatio- ja API-hallintatekeminen porskuttaa menemään. Kesän päätteeksi projektimme työllistivät kymmenkunta uutta tekijää, mutta uusille asiantuntijoille on meillä aina tilaa kasvattamaan jo lähes 150 integraatioammattilaisen joukkoamme. Käynnissä on runsaasti monen eri toimialan mielenkiintoisia projekteja, julkishallinnon uudistushankkeita ja API-startupeja.

Integraatioiden asiantuntijana määrittelet, suunnittelet, toteutat ja asennat integraatioita sekä optimoit asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Tehtävä muotoutuu osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Monet integraatioista toteutetaan pilvialustoja hyödyntäen ja erilaiset API Management -ratkaisut rikastuttavat tekemisen mahdollisuuksia entisestään. Työnkuvassasi voi olla esimerkiksi API:en ja integraatioiden välisten toiminnallisuuksien toteutusta, jos niin haluat. Toteutat maan parhaita integraatioratkaisuja yhteistyössä asiakkaan ja toteutustiimin kanssa.

Tarvitsemme osaajia ainakin seuraavien teknologioiden ympärille:

  • Oracle Service Bus / Oracle SOA Suite
  • Microsoft BizTalk / Azure
  • Anypoint Platform / Mule ESB
  • FRENDS
  • IBM Integration Bus ja IBM DataPower
  • ServiceMix
  • RedHat Fuse

Toivomme, että sinulle on jo entuudestaan tuttu jokin edellä mainituista integraatioteknologioista, tai ainakin palat halusta syventyä niihin tarkemmin sillä koulutamme sinut sisäisesti. Innostumme myös Azuren infran ja Azure App Servicen tai API-tuotteiden tuntemuksesta. Teknologioista voi aina oppia lisää, mutta edellytämme ennen kaikkea intohimoista suhtautumista työhösi, halua oppia uutta ja jakaa oppimaasi, rohkeutta tarttua asioihin sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa. Lisäksi sinulla on itseohjautuva ja asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne.

Olemme vakavasti otettava integraatiotalo, vaikka emme näitä hommia naama vakavana paiskikaan. Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä jo 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimopöhinää löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa sinulle monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Lue lisää touhuistamme tekijöidemme kertomana.

Hae heti tai viimeistään 30.9. mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus ja Liisa Onninen vastaavat mielellään kysymyksiisi. Liisan tavoitat numerosta 046 922 0056 ja Fredin numerosta 040 531 2767, tai voit myös lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös