Tampere, Helsinki

Java Developer

Etsimme back-end/fullstack Java-taitureita Helsinkiin ja Tampereelle!

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Meiltä löytyy mielenkiintoisia projekteja aina erilaisista asiointipalveluista IoT-ratkaisuihin ja esimerkiksi turvasektorilla toimivien asiakkaiden järjestelmiin.

Sinulla on

  • monipuolista kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja -toteutuksista
  • kokemusta Javan yleisimmistä frameworkeista
  • osaamista vaikkapa seuraavista teknologioista: Clojure, DevOps, Jenkins, Git, Scrumban, Chef, Docker, noSQL, CouchDB, Javascript, ClojureScript, React, ReactJS, Reagent, NodeJS, Bootstrap, HTML5, CSS3, Robot Framework.

Monet Java-toteutuksistamme tehdään relaatiotietokantojen päälle, joten tietokanta- ja SQL-kielen osaamisesta on taatusti hyötyä.

Loistat tehtävässä, jos sinulla on lisäksi

  • intohimoista suhtautumista työhösi sekä jatkuvaa halua oppia ja kehittyä
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta silti puhaltaa yhteiseen hiileen
  • positiivista ja asiakaslähtöistä mindsettiä
  • kykyä viestiä ymmärrettävästi suomeksi ja englanniksi

Digialla voit rakentaa toimenkuvaasi osaamistasi parhaiten tukevaan suuntaan, ammentaa kokeneilta kollegoiltasi ja jakaa ammattitaitoasi uransa ensiaskelia kulkeville. Meillä saat vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Digiarjessa elämä on muutakin kuin työtä ja huomioimme yksilöllisen elämäntilanteesi. Siksi meillä on joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit, joiden kanssa on hauskaa harrastaa myös työajan ulkopuolella.

Hakuaika päättyy 15.11.2017. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Jarkko Ruuska vastaa niihin mielellään (parhaiten klo 9-15 välisenä aikana) numerossa 050 324 7507 tai sähköpostilla jarkko.ruuska@digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös