Helsinki

Java-kehittäjä

Etsimme jatkuvasti kasvaviin tiimeihimme Helsinkiin innokkaita ja idearikkaita back-end/fullstack Java-velhoja työskentelemään mielenkiintoisten ja monipuolisten hankkeiden parissa!

Kehitämme palveluitamme ketterissä tiimeissä ja moderneilla työkaluilla DevOps-kulttuurin hengessä. Rokkaat hommassa, jos sinulla on vankkaa kokemusta Java-ohjelmointikielestä ja sen yleisimmistä frameworkeista. Monet Java-toteutuksistamme tehdään relaatiotietokantojen päälle, joten osaaminen tietokannoista ja SQL-kielestä on avuksi.

Jos suhtaudut intohimoisesti työhösi ja haluat oppia jatkuvasti lisää, niin meillä sinulla on loistava sauma kehittää osaamistasi entisestään. Pääset vaikuttamaan tehtäväkenttääsi ja saat työskennellä itsenäisesti samalla kun puhallat siihen yhteiseen hiileen työkavereittesi kanssa. Ilmaiset mielipiteesi rohkeasti, kysyt ja kyseenalaistat. Sinulla on positiivinen ja asiakaslähtöinen ajattelumaailma sekä kykyä viestiä ymmärrettävästi suomeksi ja englanniksi.

Muutamia avainsanoja, jotka saavat meidät innostumaan: Java, Clojure, DevOps, Jenkins, Git, Scrumban, Chef, Docker, NoSQL, CouchDB, Javascript, ClojureScript, React, ReactJS, Reagent, NodeJS, Bootstrap, HTML5, CSS3, Robot Framework.

Olemme vajaan tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae heti tai viimeistään 30.9. mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Kovasen Ilja vastaa niihin mielellään numerosta 040 550 4003 tai meilitse ilja.kovanen (at) digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös