Helsinki

Ohjelmistoalan projektipäällikkö

Etsimme kokeneita ohjelmistoalan PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ Helsinkiin!

Työskentelet viestinnän solmukohdassa varmistaen asioiden etenemisen sovitusti. Tiedät vastuullasi olevista projekteista tarkkaan, missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi, tai olet jopa hieman asioiden edellä. Huolehdit myös projektisi taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä.

Sinulla on kokemusta asiakaslähtöisestä ohjelmistoalan projektijohtamisesta ja mahdollisesti myös scrum masterina toimimisesta. Olet vetänyt ohjelmistotuotantoon liittyviä toimitusprojekteja, joten tunnet projektien perinteiset ja modernit mittarit, projektikolmiot ja ohjausryhmätyöskentelyn salat. Olet kartuttanut ymmärrystä ketteristä menetelmistä, Scrumista ja DevOpsista. Palat halusta tukea ja innostaa projektitiimiäsi menestymään. Näet enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia ja itseohjautuvuus on sinulle luontevaa. Sinulla on myös kehittynyt kuuntelemisen taito ja sitä sopivaa vaatimattomuutta otteessasi. Lisäksi tarvitset uskottavuutta ja vakuuttavuutta viestijänä (FIN&ENG).

Digialla saat olla oma itsesi ja vapauden toimia sinulle parhaiten sopivalla tavalla. Tukenasi eivät ole ainoastaan projektijohtamisen asiantuntijat vaan eri toimialojen monipuolinen syväosaaminen. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Haluamme sinun kertovan mielipiteesi, jotta voimme yhdessä kehittää toimintatapojamme. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on mahtavat, auttavaiset työkaverit ja viihdymmekin toistemme seurassa myös monenlaisten tapahtumien ja harrastusten merkeissä.

Hakuaika päättyy 27.8.2017. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Sanna Lassila vastailee niihin mielellään joko 9.8., 16.8. tai 23.8. klo 9-11 numerossa 050 594 3872.

Hae paikkaa

Takaisin ylös