Tampere, Helsinki, Jyväskylä

Ohjelmistokehittäjiä

Etsimme innokkaita ohjelmistokehittäjiä Helsinkiin, Jyväskylään, Tampereelle tai Lahteen.

Roolissasi osallistut oman toiminnanohjausjärjestelmämme Enterprisen asiakaskohtaisten ratkaisujen tekemiseen. Ohjelmointi kuuluu ensisijaisesti toimenkuvaasi, mutta osaamisprofiilista riippuen tehtäväsi voivat sisältää myös määrittely- ja suunnittelutehtäviä.

Toivomme, että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus ohjelmoinnista ja mielellään osaamista olio-ohjelmoinnista sekä Progress OpenEdge ja Progress -tietokannoista. Toiminnanohjausjärjestelmien ja ketterien projektimallien tuntemuksesta on sinulle etua.

Lisäksi sinulta löytyy

  • ehdottomasti halua oppia ja kehittyä
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta samalla kun puhallat yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • asiakaslähtöistä ajattelutapaa
  • kykyä viestiä suomeksi ja englanniksi

Olemme yli 1000 hengen kasvava kotimainen ohjelmisto- ja it-palveluyritys, joten meidän on mahdollista rakentaa erilaisia polkuja urallesi sekä yksilölliselle kehittymisellesi. Digialla panostetaan sisäiseen työnkiertoon eli edessäsi on monia mahdollisuuksia. Meillä saat vapautta ja vastuuta, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Saat tietenkin myös mukavan tiimin tuen ja kilpailukykyiset työsuhde-edut, kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden ja mahdollisuuden käyttää hyvin varusteltuja vapaa-ajan asuntojamme Rukalla, Tahkolla ja Vierumäellä.

Hakuaika päättyy 15.4.2018. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, laitathan viestiä tai soittele:

Hae paikkaa

Takaisin ylös