Tampere, Helsinki, Rauma, Jyväskylä

Pilviarkkitehti

Haemme nyt pilviarkkitehtia Tampereen, Rauman, Jyväskylän tai Helsingin toimipisteeseen vahvistamaan Digian jo entuudestaan merkittävää asemaa pilviteknologioilla toteutettujen ratkaisujen toimittajana.

Projektisi voivat vaihdella toiminnallisesti vaativista ja integraatiota sisältävistä kattavammista työrupeamista parin kuukauden pilvikäyttöönottoihin. Olet näkyvä kumppani niin tiimeillemme kuin asiakkaillemme. Menestystäsi siivittäisi vielä luontainen kykysi tukea projektisuunnittelua arkkitehtuurinäkökulmasta.

Toivomme, että sinulle olisi rakentunut jo laaja-alaista käytännön kokemusta arkkitehtuurisuunnittelusta ja pilviympäristöistä. Sinulla on myös kokemusta arkkitehdin ja/tai konsultin roolissa työskentelystä mielellään laajoissa Azure, AWS tai Google Cloud Platform -asiakastoimituksissa. Olet hankkinut sertifioinnit yhden tai useamman pilvipalvelutoimijan teknologioista ja palat halusta jakaa tietoa sekä tutkia uutta pilvipalvelu-, DevOps -ja muilla sovellusautomaation työkaluilla. Sujuvat viestintä-, esiintymis- ja dokumentointitaitosi häikäisevät kollegasi ja asiakkaamme niin suomeksi kuin englanniksi.

Olemme vajaan tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae heti tai viimeistään 30.9. mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Niko Puokka vastaa niihin mielellään joko numerosta 040 759 3677 tai meilitse niko.puokka (at) digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös