Tampere, Helsinki, Rauma, Jyväskylä

Skriptaustaitoinen järjestelmäasiantuntija

IT-palveluhallinnan tiimimme etsii skriptaustaitoista järjestelmäasiantuntijaa! Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere, Rauma tai Jyväskylä.

Tehtävässä toimit infra- ja alustapalveluita tuottavan tiimimme jäsenenä. Tämän tiimin vastuulla on kehittää ja ylläpitää on-premises- ja pilvialustoilla toimivia järjestelmiä alustanäkökulmasta. Tulet toimimaan sekä sisäisissä että asiakkaille tarjottavissa ratkaisuissa. Toimit erittäin keskeisessä roolissa ja sitä kautta pääset näkemään Digian eri liiketoimintojen palvelutarjonnan monipuolisuuden.

Toivomme että osaamisesi ja kiinnostuksesi täsmää seuraavien kanssa:

  • tunnet useita erilaisia järjestelmäalustoja
  • sinulla on kokemusta pilviteknologioista
  • olet kiinnostunut teknisestä tietoturvasta
  • tiedät mitä DevOps- tarkoittaa
  • sinulla on skriptauskielien, kuten esimerkiksi Pythonin tai Powershellin hallintaa ja API-rajapintojen tuntemusta

Meillä saat suuren yrityksen tukiverkon ja etuudet, mutta pienen yrityksen letkeän ilmapiirin. Tehtävä on takuulla kiinnostava, jos haluat kartuttaa laaja-alaista kokemusta it-palvelutuotannosta. Toimit osana kovan luokan asiantuntijatiimiä ja saat sen tuen uusien asioiden opiskeluun. Töitä on mukava tehdä, kun meihin luotetaan. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on mahtavat, auttavaiset työkaverit ja leppoisa meininki.

Hakuaika päättyy 5.2.2018. Pasi Tontti antaa mielellään lisätietoja joko puhelimitse numerosta 050 3132 283 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös