Helsinki

Sovellusarkkitehti

Etsimme rautaisen ammattitaidon ja asenteen omaavaa sovellusarkkitehtia Helsinkiin työskentelemään kiinnostavien projektien ja mahtavien asiantuntijatiimien parissa.

Digian sovellusarkkarina toimit projektien keskiössä. Osallistut niin ratkaisujen suunnitteluun ja esittämiseen eri sidosryhmille, kuin tiimin aktiiviseen ohjaukseen ja myös konkreettiseen työhön kädet savessa. Et arastele esiintymistä ja sisälläsi asuu pieni diplomaatti, joka nauttii kun ratkaisee minkä tahansa konfliktin säilyttäen kaikki osapuolet tyytyväisinä.

Tueksesi saat asiantuntijatiimit ja alaisistaan aidosti innostuneen esimiehen. Tulevilla kollegoillasi on pitkä kokemus alalta ja jokainen tuo oman osaamisensa kasvattaen tiimistä enemmän kuin osiensa summan. Meitä kaikkia yhdistää jatkuva halu oppia uutta, muiden innostaminen ja auttaminen sekä intohimoinen suhtautuminen työhömme. Jokainen arkkitehtiroolimme on erilainen, ja siksi omasi muotoutuukin luontevasti vahvuuksiesi ja motivaatiosi mukaan.

Omaat vähintään 5 vuotta ohjelmointikokemusta monipuolisista hankkeista ja tunnet suurimman osan seuraavista: Java, NodeJS, Docker, DevOps, AWS, Azure, React, Angular, NoSQL. Tietoturvallinen ohjelmistokehitys on sinulle yhtä tärkeää kuin kaunis koodikin, etkä edes muista aikaa ennen DevOpsia. Kontit tuovat sinulle mieleen muutakin kuin Vuosaaren sataman, ymmärrät arkkitehdin roolin olevan myös ainakin jonkin verran poliittinen ja osaat viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olemme vajaan tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae heti tai viimeistään 30.9. mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Hämäläisen Antti vastaa niihin mielellään. Tavoitat Antin varmimmin arkisin klo 14-16 välisenä aikana numerosta 040 576 8783 tai meilitse antti.hamalainen (at) digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös