Vaasa

Verkkokaupan asiakaspalvelun infra-asiantuntija

Oletko ongelmien ratkaisija? Kiinnostaako myös e-liiketoiminta? Tule ketterään tiimiimme auttamaan asiakkaitamme verkkokauppaympäristöjen tuki- ja pienkehitystehtävissä. Digialla on nyt haussa osaava

VERKKOKAUPAN ASIAKASPALVELUN INFRA-ASIANTUNTIJA

ensisijaisesti Vaasan toimipisteeseen (myös Tampere, Turku tai Helsinki ovat mahdollisia).

Tulet osaksi asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen Jatkuvista Palveluista. Tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme erilaisissa verkkokauppojen häiriötilanteissa ja pienkehitystehtävissä. Tiimissämme pääset käyttämään taitojasi monipuolisessa tehtäväkentässä ja kehittymään verkkokauppaympäristöjen asiantuntijaksi.

Toivomme sinulta JavaScript ja CSS -osaamista sekä kokemusta Linuxin ja Windowsin ylläpitotöistä pilvi- ja/tai virtuaalipalvelinympäristöissä. Tiedät mitä sisältävät Domain- ja DNS-palvelut sekä tarvittavat sertit. Verkot, Vmware ja ITIL ovat myös sinulle tuttuja. Työskentelet pitkäjännitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi, ja sinulla on positiivinen asenne. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, ruotsin kielen taito on avuksi.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää itseäsi mielenkiintoisten työtehtävien parissa sekä paikan osaavassa ja yhteen hiileen puhaltavassa kehitystiimissä. Tule työkaveriksemme kasvavaan ja kehittyvään digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritykseen, missä pääset työskentelemään suurten referenssiasiakkaiden kanssa ja saat olla mukana ainutlaatuisten asiakaskokemusten rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä, joten tarjoamme myös joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Hae 31.1.2018 mennessä! Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä: Arto Hietaharju, p. 040 775 9775 tai arto.hietaharju@digia.com.

Hae paikkaa

Takaisin ylös