Helsinki, Jyväskylä

Verkonhallinnan asiantuntija

Verkonhallintaa kehittävä tiimimme etsii uutta VERKONHALLINNAN ASIANTUNTIJAA Helsinkiin tai Jyväskylään!

Ammattimainen palvelunhallinta auttaa organisaatioita hallitsemaan sisäisiä ja ulkoisia palvelupyyntöjä sekä tehostamaan töiden seurantaa ja ohjausta. Verkonhallinnan tiimimme automatisoi asiakkaan teknisiä prosesseja kuten verkon operointia, tilausten hallintaa tai suoritusdatan valvontaa. Toimitamme asiakkaille niin konsultointia, määrittelyä kuin ylläpitopalveluitakin.

Verkonhallinnan asiantuntijana teet määrittelyt asiakkaan toiveiden pohjalta ja muunnat tarpeen tekniseksi toteutukseksi HP OO ja OM -tuotteilla. Räätälöit, konfiguroit ja dokumentoit. Huolehdit tehtyjen automaatioiden valvonnasta ja ylläpidosta, jotta asiakkaalla kaikki soljuu mukavasti. Tiivis asiakasyhteydenpito onkin arkipäivää. Asiakasymmärryksen kasvaessa voit laajentaa tehtäviäsi entistä suurempiin järjestelmäkokonaisuuksiin tai uusiin sovelluksiin, tai vaikkapa syventyä entistä enemmän määrittelytehtäviin.

Toivomme sinulta Linux-, Oracle-tietokanta ja SQL-tuntemusta joko opintojen tai työkokemuksen kautta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Kiinteän ja mobiiliverkon tuntemuksesta sekä koodaustaidoista on näissä tehtävissä myös hyötyä. Toteutustehtävät ovat enimmäkseen konfigurointia, mutta Javascriptin pariinkin pääsee. Sinulta löytyy oma-aloitteista ja aktiivista otetta, runsaasti hyviä kysymyksiä ja kehittävää työtapaa. Olet tottunut tiimityöhön ja asiakaspalvelu on sinulle luontaista. Mutta ennen kaikkea sinulla on innostusta tietoliikenteeseen ja kärsivällisyyttä laajojen kokonaisuuksien opetteluun!

Avainsanat: Linux, Oracle, SQL, MIB, SNMP, JavaScript, monitorointi, prosessien automatisointi

Tarjoamme sinulle suuren yrityksen tukiverkon ja etuudet, mutta pienen yrityksen letkeän ilmapiirin ja joustavan organisaation ilman liikoja lomakkeita. Tehtävä on takuulla kiinnostava, jos haluat laaja-alaista kokemusta nykyaikaiseen kiinteiden ja mobiiliverkkojen hallintaan. Mobiiliverkkokokonaisuudet ovat mittavia ja uusien asioiden opiskeluun saat osaavan tiimimme tuen. Töitä on mukava tehdä, kun asiakassuhde on tiivis ja meihin luotetaan. Automaatioita hyödynnetään tehokkaasti ja käytämme moderneja tuotteita. Timanttisen ammattitaidon lisäksi meillä parasta on ainakin digialaisten itsensä mukaan mahtavat, auttavaiset työkaverit ja taatusti hyvä meininki.

Hakuaika päättyy 20.8.2017. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Liisa Onninen vastailee niihin mielellään joko 10.8. tai 15.8. klo 14-16 numerossa 046 922 0056.

Hae paikkaa

Takaisin ylös