Vältä pilviloukku integraatiopalveluissa

19.03.2020 08:30 - 11:30   Lisää kalenteriin

Aika: 19.3.2020 klo 8.30-11.30  (Lisää kalenteriin)
Paikka: HUONE Kamppi, Malmintie 30, Helsinki  (katso kartalla)

Liiketoiminnan verkostoituminen ja sitä kautta datalähteiden monimuotoistuminen tuovat myös integraatioiden toteutukselle ja hallinnalle uusia haasteita. Järjestelmät siirtyvät pilveen, eivätkä vain yhteen, vaan useaan. Integraatioiden hallinnassa voi siis ajautua pilviloukkuun.

IBM Cloud Pak for Integration on konttiteknologiaan pohjautuva integraatioratkaisu, joka vastaa tähän haasteeseen ja mahdollistaa integraatiot niin pilvi- kuin on-premise-ympäristöissä sekä niiden välillä. Yhden tuotteen ja lisenssin kautta voit ottaa skaalautuvasti käyttöösi kaikki IBM:n luotettavat integraatiokyvykkyydet. IBM Cloud Pak for Integrationin hyödyntämä Red Hatin OpenShift -teknologia mahdollistaa aidon ratkaisujen siirrettävyyden pilviympäristöjen välillä ilman pilviloukkua (vendor lock), ja/tai ratkaisun ajamisen myös on-premise -ympäristössä. 
 

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan IBM Cloud Pakin mahdollisuuksista ja Digiasta integraatiokumppanina, sekä verkostoitumaan ja keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa!

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu >>

virtabanneri.jpg