Dynamics for Marketing -webinaari

20.08.2019 10:00 - 20.08.2019 10:30   Lisää kalenteriin

Microsoft Dynamics 365 -käyttäjät ovat kuumeisesti odottaneet tietoa, milloin Microsoft Dynamics 365 for Marketing -markkinointiautomaatiojärjestelmä on saatavilla. Suomenkielinen versio on julkaistu lokakuussa 2018 ja ensimmäisiä toimituksia tehdään parhaimmillaan.

Tapahtumien hallinta, LinkedIn-liidien generointimahdollisuus, liidien pisteytys, sähköpostimarkkinointi, segmentointi ja asiakkaan ostopolun (customer journey) -automaatio ovat vertaansa vailla. Sisäänrakennettu kyselytyökalu tehostaa markkinoinnin toimenpiteitä ja kampanjoiden kokonaisvaltaista toteuttamista.

On selvää, että Dynamics 365 for Marketing tuo tuoreena vaihtoehtona lukuisia uusia mahdollisuuksia markkinoinnin tehostamiseen.

Tervetuloa webinaariimme näkemään, miltä markkinointiautomaatioiden tuorein uutuus näyttää!

Ilmoittaudu mukaan >>

Kenelle tarkoitettu?
Webinaari on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme ja kaikille Dynamics 365 for Marketing -järjestelmän käyttöönottoa harkitseville sekä myös niille, jotka haluavat tutustua markkinointiautomaatiojärjestelmän mahdollisuuksiin.

Miksi kannattaa osallistua?
Webinaarissa pääset kuulemaan ja näkemään Dynamics 365 for Marketing -järjestelmän parhaista kyvykkyyksistä ja demon avulla saat käsityksen, miten markkinointiautomaatio tehostaa teidän yrityksenne toimintaa.

Aiheitamme ovat muun muassa:
• Dynamics 365 for Marketing: taustaa
• Parhaat kyvykkyydet
• Demo