Näkemyksellistä analytiikkaa

21.11.2018 12:00 - 21.11.2018 17:30   Lisää kalenteriin

Koventuva kilpailu, digitalisaatio ja disruptio pakottavat yritykset uudistumaan. Analytiikka on keskiössä liiketoiminnan kiihdyttämisessä seuraavalle tasolle. Datasta johdetut liiketoimintaoivallukset auttavat parantamaan kannattavuutta, kehittämään asiakasymmärrystä ja tuottamaan asiakkaallesi enemmän arvoa.

Tervetuloa Näkemyksellistä analytiikkaa -iltapäivätilaisuuteen kuulemaan inspiroivia uudistumistarinoita sekä tapaamaan Digian analytiikan asiantuntijoita. Digia ja analytiikkayritys Avarea yhdistivät viime maaliskuussa voimansa, ja asiakkaitamme palvelee nyt yli 200 tiedon hyödyntämisen ammattilaista. Tilaisuudessa on mahdollista tutustua uudistuneisiin analytiikkapalveluihimme.

Tilaisuus on jatkoa Avarean asiakkaille tutuksi tulleille, jokasyksyisille Bootcamp-tapahtumille. Tämän vuoden tilaisuus on tuttua ja uutta yhdistävä Rebootcamp, jossa asiantuntijamme kertovat näkemyksiään ja haastavat keskustelemaan analytiikan ja datan hyödyntämisen tulevaisuudesta.

Ohjelma
Esiintymässä nähdään muun muassa Vivago, Valmet ja KONE. Vivagon puheenvuorossa kuullaan, miten Vivago on hyödyntänyt analytiikkaa ikäihmisten terveys- ja hyvinvointipalvelujen kehittämisessä. Valmetin puheenvuorossa tarkastellaan paperikonedatan hyödyntämistä. KONEelta kuulemme KONE 24/7 Intelligent Services -ratkaisusta.

Ilmoittaudu mukaan >>

nakemyksellista-analytiikkaa-logo.png

Takaisin ylös