Näkemyksellistä analytiikkaa

07.11.2019 12:00 - 07.11.2019 17:00   Lisää kalenteriin

Aika: 7.11.2019 klo 12.00-17.30 
Paikka: Ateneum, Kaivokatu 2, Helsinki | kartalla


Kun maailma verkottuu ja yritysten toiminta digitalisoituu, data on yrityksille ja organisaatioille keskeinen raaka-aine ja polttoaine.

Data-analytiikka luo asiakasymmärrystä ja auttaa rakentamaan yhä parempaa asiakaskokemusta. Analytiikka mahdollistaa kannattavuuden parantamisen, joka on vaatimus kilpailussa menestymiselle. Analytiikan ja tekoälyn avulla datasta on mahdollista kehittää kokonaan uusia toimintatapoja, palveluja ja uudenlaista liiketoimintaa.

Olennaista on, kuinka datamassasta päästään aitoihin hyötyihin. Haaste ei tänä päivänä yleensä ole datan saatavuus, vaan pikemminkin oleellisen datan valikointi ja sen jalostaminen merkitykselliseksi tiedoksi. Siksi avainasemassa ovat liiketoiminnasta johdetut tavoitteet datan hyödyntämiselle. Myös perustan on oltava kunnossa: kuinka dataa kerätään, varastoidaan ja hallitaan.

Data auttaa paitsi ymmärtämään, myös ennustamaan liiketoiminnan kehitystä. Parhaimmillaan analytiikka toimii työkaluna liiketoiminnan johtamisessa. Autamme datan hyödyntämisessä kokonaisvaltaisesti, liiketoimintatavoitteiden suunnittelusta lähtien.

Ilmoittaudu tapahtumaan >>

datan-hyodyntaminen.png