Uutiset

Digian lehdistötiedotteiden tilaaminen

Voit tilata Digian lehdistötiedotteet sähköpostiisi lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen communications@digia.com


2019

RSS
Uutinen

Digia ja Atostek voittivat kilpailutuksen digitaalisen tiedonkulun uudistamisesta sosiaali- ja terveyssektorilla

Digian ja Atostekin ryhmittymä valmistautuu toimittamaan UNA Oy:lle integraatio- ja tiedonhallintaratkaisun, jonka kokonaisarvo neljän vuoden puitesopimusajalle on alustavan arvion mukaan noin kuusi miljoonaa euroa.

Uutinen

HSL-sovellus Grand One -kilpailun finaaliin

Digian tiimi on työskennellyt tiiviisti osana HSL:n kehitystiimiä, joka suunnitteli ja toteutti yhden Suomen käytetyimmistä sovelluksista.

Uutinen

Digian eettiset periaatteet tekoälyn hyödyntämiselle julkaistu

Digia on mukana työ- ja elinkeinoministeriön Tekoälyaika-hankkeen etiikkahaasteessa, jossa yritykset sitoutuvat muotoilemaan tekoälyn hyödyntämisen eettiset periaatteet.

Uutinen

Digia API Hackatemia 2019 päätökseen – Voittajaksi valittiin kierrättämistä helpottava sovellus

Digian kolmas API Hackatemia järjestettiin 5.-13. helmikuuta. API Hackatemiaan osallistui noin 25 rajapintojen mahdollisuuksista kiinnostunutta oppijaa. Neljän illan aikana osallistujat kehittivät ratkaisuja ajankohtaisiin ongelmiin, kuten mikromuovin havainnoimiseen ja ruokahävikin vähentämiseen.

Uutinen

Digia mukana Women in Tech -verkostossa – Digian aamutreffeillä 7.3. käsitellään tekoälyn etiikkaa

Women in Tech -verkoston tavoitteena on lisätä naisten kiinnostusta teknistä aloista ja tuoda naisten osaamista esille. Digia on mukana verkostossa, ensimmäisen verkostoitumistilaisuuden aiheena on tekoälyn etiikka.

Uutinen

Mobiilikehitysyritys Starcut osaksi Digiaa – Digia vahvistaa rooliaan mobiilipalveluissa

Starcutin syvä osaaminen natiivimobiilikehityksestä vahvistaa Digian kykyä toteuttaa liiketoimintakriittisiä mobiilipalveluita, joihin liittyvä integraatio-, pilvi- ja taustajärjestelmäosaaminen on yksi Digian suurimmista vahvuuksista.

Uutinen

Vaaratiedotteet tulevat nyt suoraan puhelimeen – Hätäkeskuslaitos välittää vaaratiedotteet 112 Suomi -mobiilisovelluksen kautta

Hätäkeskuslaitos täydentää virallista vaaratiedotteiden välitysjärjestelmää julkaisemalla vaaratiedotteet 112 Suomi -mobiilisovellukseen. Sovelluksella on lähes 1,6 miljoonaa latausta.

Uutinen

Vähemmän ruokahävikkiä tai puhtaampia merivesiä API-teknologioilla? Ajankohtaiset aiheet esillä Digia API Hackatemiassa helmikuussa

Digia API Hackatemia järjestetään kolmatta kertaa helmikuussa 2019. Neljän illan koulutuskokonaisuudessa osallistujat pääsevät työstämään ajankohtaisia, liiketoiminnallisia tai yhteiskunnallisia ratkaisuja API-teknologioita hyödyntäen. Haku API Hackatemiaan on käynnissä 23.1.2019 asti.

Uutinen

Tulorekisteri avautui 1.1. – Kaikki maksetut palkat ilmoitetaan nyt tulorekisteriin

Tulorekisterihanke käynnistyi reilut kaksi vuotta sitten, syksyllä 2016. Kansallinen tulotietojen tietokanta on nyt otettu käyttöön onnistuneesti ja aikataulussa. Tulorekisterin on toteuttanut Digia. Verohallinnon ja Digian yhteistyö jatkuu tulorekisterin ylläpidossa ja jatkokehittämisessä.

Takaisin ylös