Uutinen

Digian 112 Suomi -sovellus finaaliin Blue Arrow Awards -kilpailussa

Ensimmäistä kertaa järjestettävä kilpailu palkitsee parhaat digitaaliset palvelut seitsemässä eri kategoriassa. Digia osallistui 112 Suomi -sovelluksellaan Societal Influence -kategoriaan.

Finalistit julkistettiin maanantaina 25.4., ja Digia oli yksi kategoriansa viidestä finalistista. Muut finalistit olivat eSote Kanta, Yrityskylä, Lupapiste ja Túlka Community.

Blue Arrow Awards -kilpailun Societal Influence -kategoriassa etsitään digitaalista palvelua, joka on vaikuttanut kansalaisten elämään ja tehnyt arjesta sujuvampaa tai koko yhteiskunnasta tehokkaamman.

Blue Arrow Awards on Better Digital Services Finland ry:n järjestämä kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. Kilpailu järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja sinne lähetettiin lähes sata hakemusta. Voittajat palkitaan 26.5. järjestettävässä gaalassa.

Kesäkuussa 2015 julkaistua 112 Suomi -sovellusta on ladattu yli 440 000 kertaa, ja sen kautta tehdään lähes 1500 hätäpuhelua kuukaudessa. Sovellus on auttanut suomalaisia monissa hätätilanteissa, kuten esimerkiksi peurakolarissa ja paleltumisvaarassa.

Tutustu 112 Suomi-sovellukseen tarkemmin nettisivuillamme.

 

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*