Career Compass -haku opiskelijoille on auki!

Career Compass on urastartti, jonka kautta Digialle etsitään tulevaisuuden tähtiä erilaisiin tehtäviin. Haku on auki 1.1.2018 asti.

Digia kasvaa, ja kasvun tueksi rekrytoimme jatkuvasti. Career Compass -haun kautta Digialle etsitään esimerkiksi it-alan opiskelijoita, jotka ovat opintojensa loppupuolella ja valmiita siirtymään opintojen ohella osa-aikaisesti työelämään, sekä kesätyöntekijöitä.

Opiskelijoita haetaan erilaisiin projektiluontoisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin sekä kesätöihin, joissa nuoret pääsevät tutustumaan aitoihin asiakasprojekteihin, nykyaikaisen it-yrityksen toimintatapoihin sekä ketteriin menetelmiin. Vuosittain hakijoita on rekrytoitu tätä kautta myös vakituisiin työsuhteisiin.

Hakuaika jatkuu 1.1.2018 asti. Kutsumme sopivimmat hakijat alkuvuodesta järjestettävälle aamiaiselle tutustumaan digialaisiin ja Digiaan. Aamiaisen ajankohdasta ilmoitetaan hakijoille erikseen.

”Kokeneita osaajia on äärimmäisen vaikea saada, joten meidän pitää kasvattaa heitä myös itse. Ideaalitilanteessa tiimeissä onkin junnuja rinnalla oppimassa, jotta saadaan osaamista jaettua. Juniorikaarti voi toimia myös ikään kuin pienenä puskurina, jos tiimin työmäärä äkillisesti kasvaa”, HR Specialist Merita Olkkonen Digian rekrytoinnista sanoo.

Lue lisää Career Compass -ohjelmasta ja jätä hakemus >>

Takaisin ylös