Digia ja Sarlin yhteistyöhön: Reaaliaikainen näkymä tuotantoon anturidatalla

Teollisen tuotannon asiakkaillemme on kumppanuuden ansiosta saatavilla kokonaisratkaisu reaaliaikaisen datan keräämiseen ja visualisointiin tuotannon prosesseista.

Sarlin on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja markkinoi teollisen paineilman, automaation sekä ympäristöystävällisen energiateknologian kokonaisratkaisuja ja palveluita. Sarlinin automaatio-osaaminen kattaa tekniset ratkaisut mittauksista, tiedonsiirrosta ja ohjauksista.

Digia toimii jatkossa Sarlinin ohjelmistoprojektikumppanina Iconics-pohjaisissa tiedonkeruu- ja visualisointihankkeissa. Sarlin on Iconicsin virallinen edustaja Suomessa. Iconics mahdollistaa reaaliaikaisen anturidatan keräämisen ja visualisoimisen erilaisista teollisen tuotannon mittapisteistä, kuten lämpötiloista tai paineista. Visualisoitu data antaa reaaliaikaisen näkyvyyden tuotantoon ja tuotantotiloihin.

Perinteisesti Sarlinin automaatioratkaisut ovat tunnettuja teollisuuspuolella. Digian kumppanuuden kautta ratkaisuille avautuu uusia mahdollisuuksia myös muilla toimialoilla.

Koko putki datan keräämisestä hyödyntämiseen
Digitalisaatio jyllää teollisuuden käytäntöjä, ja tuotanto digitalisoituu vauhdilla. Digia tarjoaa teollisen tuotannon asiakkailleen toiminnan- ja tuotannonohjauksen kokonaisratkaisuja, jotka kattavat mahdollisuudet järjestelmien mobiilikäyttöön sekä IoT- ja analytiikkasovelluksiin. Kumppanuus täydentää tarjoomaa konkreettisiin anturiratkaisuihin.

”Kumppanuuden ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme koko putken datan keräämisestä sen visualisointiin, reaaliaikaiseen esittämiseen ja tallentamiseen. Digian integraatiokyvykkyydestä on asiakkaillemme hyötyä myös, kun asiakkaalla on tarve siirtää antureilla kerättyä dataa muihin järjestelmiinsä, kuten toiminnan- tai tuotannonohjaukseen”, kertoo toimialajohtaja Mika Immo Digialta.

”Sarlinille kumppanuus mahdollistaa entistä paremmin ’koko ratkaisu samasta paikasta’ -ajatuksen toteuttamisen käytännössä. Digian ja Sarlinin välinen yhteistyö pohjautuu kummankin osapuolen oman alueensa erityisosaamiseen ja kumppanuus hyödyntää näin ollen molempia”, toteaa yhteistyöstä automaatioliiketoiminnan johtaja Pasi Torenius Sarlinilta.

Lisätietoja:
Mika Immo
Toimialajohtaja, teollisuus, kauppa ja palvelut, Digia
P. 040 767 5262

Pasi Torenius
Johtaja, automaatioliiketoiminta, Sarlin
P. 010 550 4270

 

 

Takaisin ylös