Frank App Blue Arrow Awards -finalistiksi kahdessa kategoriassa

Sovellus nousi finalistien joukkoon Best performing team ja Viable business -kategorioissa.

Digitaalinen opiskelijakortti Frank on valittu Blue Arrow Awards -kilpailussa finalistiksi kahdessa kategoriassa. Frank Appin on toteuttanut Nord Software, joka liittyi osaksi Digiaa yrityskaupan myötä 28.4.2017. Sovellus on toteutettu Frankille, jonka omistavat yhdessä valtakunnalliset opiskelijajärjestöt SLL, SAKKI, SAMOK ja SYL sekä KILROY.

Frank App on ehdolla kategorioissa Best performing team ja Viable business.

Best performing team -kategoriassa palkinto jaetaan tehokkaimmalle ja menestyneimmälle tiimille. Viable business -palkinto taas on suunnattu digitaaliselle palvelulle, jolla on uudenlainen liiketoiminnan tekemiseen.

"Tiimi oli aivan erinomainen ja teki kovasti töitä, joten he todella ansaitsevat saamansa tunnustuksen. Harvemmin näkee kokonaisuutta, jossa konsultit ja asiakkaan omat työntekijät saavat yhtä saumattomasti yhteistyön toimimaan. Viable business -kategorian finaaliin pääseminen oli kuitenkin kaikkein parasta - digitaalisen liiketoiminnan kehitys aivan uudelle tasolle on se asia, jonka osaamme parhaiten”, kommentoi finaaliehdokkuuksia Niklas Lahti, Director, Custom Services, Digia.

Digitaalinen opiskelijakortti Frank tuo kaikki opiskelijaelämän liittyvät peruspalvelut yhteen ja tarjoaa ne kaikille opiskelijoille Suomessa. Sovellus on yksinkertainen tapa myös yrityksille koota uskollinen asiakaskunta yhteen paikkaan, josta heidät on helppo tavoittaa.

Teknisesti ratkaisu on rakennettu hyvin skaalautuvaksi, joten uusien kumppaneiden järjestelmät on helppo integroida sovellukseen.

Tutustu sovellukseen 

Blue Arrow Awards on Better Digital Services Finland ry:n järjestämä kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. Digia on Better Digital Services Finland ry:n jäsen.

Takaisin ylös