Uutinen

Frank App voittoon Blue Arrow Awards -gaalassa – tiimi palkittiin Best performing team -palkinnolla

Palkintogaala järjestettiin 18.5.2017. Frank App oli ehdolla myös Viable Business -kategoriassa.

Kuva: Blue Arrow Awards

Digitaalinen opiskelijakortti Frank voitti Blue Arrow Awards -kilpailussa Best performing team -palkinnon. Palkinto jaettiin tehokkaimmalle ja menestyneimmälle tiimille. Frank Appin on toteuttanut yhdessä Frankin tiimin kanssa Nord Software, joka liittyi osaksi Digiaa yrityskaupan myötä 28.4.2017.

"On hienoa saada tunnusta sellaisesta keissistä, jossa asiakas on ottanut todella ison riskin lähtiessä rakentamaan tiimiä perinteisestä poikkeavalla tavalla. Tuomariston mukaan juuri tämä innovatiivinen tapa koota tiimi oli se seikka, joka erotti meidät muista finalisteista. Olemme iloisia, että voimme jatkaa yhteistyö Frankin kanssa myös tästä eteenpäin”, kommentoi voittoa Niklas Lahti, Director, Custom Services, Digia.

Digitaalinen opiskelijakortti Frank tuo kaikki opiskelijaelämän liittyvät peruspalvelut yhteen ja tarjoaa ne kaikille opiskelijoille Suomessa. Sovellus on yksinkertainen tapa myös yrityksille koota uskollinen asiakaskunta yhteen paikkaan, josta heidät on helppo tavoittaa.

Teknisesti ratkaisu on rakennettu hyvin skaalautuvaksi, joten uusien kumppaneiden järjestelmät on helppo integroida sovellukseen.

Tutustu sovellukseen 

Lue lisää voittajatiimin taustoista

Blue Arrow Awards on Better Digital Services Finland ry:n järjestämä kilpailu parhaille digitaalisille palveluille. Digia on Better Digital Services Finland ry:n jäsen.

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*