Haku käynnissä Digian API Hackatemiaan

Neljän illan kokonaisuus, jossa tekninen API-osaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen kohtaavat.

API (Application Programming Interface eli ohjelmointirajapinta) -pohjaiset integraatiot ja niiden monipuolinen hyödyntäminen on voimakkaassa nosteessa eri toimialoilla.

API Hackatemia on Digian järjestämä neljän illan kokonaisuus, jossa opiskelijat ja asiantuntijat ideoivat ja suunnittelevat tiimeissä ratkaisuja ajankohtaisiin liiketoimintahaasteisiin API-teknologioita hyödyntäen. Lopputuloksena voi syntyä esimerkiksi rekrytointibotti, joka toimii some-kanavissa, pieniä älykkäitä sopimuksia liiketoiminnan transaktioiden automatisointiin tai API-rajapinta vaikkapa tuotetietojen jakamiseen tai hyödyntämiseen.

API:t ovat monella tapaa digitalisaation ytimessä, ja API-osaamista tarvitaan tänä päivänä kaikkialla. Kun IT-ammattilainen syventää liiketoimintaymmärrystään, tai bisnesosaaja seuraa digitalisaation ilmiöitä, mahdollisten työtehtävien kirjo kasvaa. Alusta- ja API-talous sekä niitä hyödyntävät teknologiat linkittyvät useille aloille, ja niiden parissa voi työskennellä erilaisin osaamistaustoin.

API Hackatemia järjestään 27.-28.9. & 3.-4.10.

Jos kiinnostuit, lue lisää ja jätä hakemus 6.9. mennessä >>

Digian ja Haaga-Helian järjestämä API-seminaari syyskuussa

Digia järjestää yhteistyössä Haaga-Helian kanssa maksuttoman API-seminaarin 19.9.2017.

Alustatalous- ja API-seminaarissa perehdytään liiketoimintatarpeet edellä ja käytännönläheisesti ekosysteemeihin, alustoihin ja APIen kehittämiseen sekä mallinnetaan ratkaisuja, miten APIen avulla voidaan ratkaista liiketoiminnan haasteita.

Seminaarin vetäjinä toimivat Senior Consultant Marjukka Niinioja Digia Oyj:stä ja Senior Lecturer Anne-Maritta Talaslahti Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. 

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt.

Takaisin ylös