Ammattiliitto Pro ja Digia solmivat laajan puitesopimuksen järjestelmien kehittämisestä

Puitesopimus kattaa muun muassa jäsentietojärjestelmän uusimisen.

Ammattiliitto Pro ja Digia allekirjoittivat 15.11.2018 puitesopimuksen, jonka myötä Digia toimittaa Prolle uuden jäsentietojärjestelmän. Järjestelmätoimituksen lisäksi sopimus kattaa myös muun muassa sähköisen asioinnin ja palvelupyyntöjen hallinnan uudistamisen, sekä liittymislomakkeiden uudistamisen.
Projekti käynnistettiin välittömästi sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ja eri osiot otetaan käyttöön vaiheittain vuoden 2019 aikana.

”Pron tavoitteena on ensisijaisesti kehittää toimintaansa jäsentensä näkökulmasta käsin. Kehitystyössä tärkeinä periaatteina ovat jäsenen itsepalvelun lisääminen ja eri sidosryhmien asiakaskokemuksen parantaminen. Näihin tavoitteisiin pääsemme hyödyntämällä palvelumuotoilua ja Digian vahvaa kokemusta sähköisten asiointipalveluiden toteuttamisesta”, kommentoi Ammattiliitto Pron viestintäjohtaja Jaana Aaltonen.

”Sisäisesti tavoitteenamme on saada käyttöön kehittynyt jäsentietoon pohjautuva toiminnanohjausjärjestelmä, joka helpottaa huomattavasti käsittelyn rutiineja. Digia kykeni tarjoamaan järjestelmän, joka on helppo ottaa käyttöön ja joka voidaan integroida muihin järjestelmiin kustannustehokkaasti ja nopeasti. Digialta saamme kokonaisjärjestelmän uudistuksen yhden toimittajan kautta koordinoidusti”, Aaltonen lisää.

”Olemme iloisia, että pääsemme tämän sopimuksen myötä jatkamaan pitkäaikaista yhteistyötämme Pron kanssa. Digian ammattiliitto-osaamisen lisäksi Pro pääsee hyödyntämään ammattitaitoamme esimerkiksi integraatioissa ja digitaalisten palveluiden rakentamisessa”, kommentoi Digian Järjestöt-yksikön johtaja Arja Uutela-Komulainen.

Lisätietoja:

Jaana Aaltonen, viestintäjohtaja, Ammattiliitto Pro
Puh. 050 336 6286
jaana.aaltonen@proliitto.fi

Arja Uutela-Komulainen, Järjestöt-yksikön johtaja, Digia Oyj
Puh. 040 500 5841
arja.uutela-komulainen@digia.com