Digia Enterprise mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Digia Enterprise on suomalainen toiminnanohjausjärjestelmä, jolle on myönnetty avainlippu-tunnus. Osallistumalla Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjaan Digia haluaa muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidensa taustalla.

Digia Enterprise toiminnanohjausjärjestelmä on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin. Digia Enterprise skaalautuu monen kokoisten yritysten tarpeisiin eri toimialoilla.  Digia Enterpriselle on myönnetti Avainlippu-tunnus ja se on mukana myös Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kolmevuotisella Onhan siinä Avainlippu -kampanjalla Suomalaisen Työn Liitto haluaa nostaa Avainlipun sille kuuluvaan arvoon ja lisätä Avainlipun tunnettuutta.

”Digia on suomalainen yritys. Meille suomalaisuus ja suomalaisen työvoiman käyttäminen ovat sydämen asia. Enterprise ja sen Avainlippustatus ovat meille erittäin tärkeitä ja kampanjan myötä haluamme korostaa tätä”, Digian toimialaratkaisut-liiketoiminta-alueen vetäjä Heikki Honkala painottaa.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

”Tutkimustulokset kertovat, että suomalaiset haluavat tehdä arvopohjaisia valintoja. Tämä usein unohtuu ostopäätöshetkellä. Kampanjan avulla pysäytämme asiakkaan ostopäätöksen äärelle. Opetamme tarkastamaan ostotilanteessa, onko tuotteessa tai palvelussa Avainlippu. Näin autamme asiakkaita tekemään omien arvojensa mukaisia valintoja”, kertoo kampanjan projektipäällikkö Merja Mantila Suomalaisen Työn Liitosta.

Onhan siinä Avainlippu -kampanja tulee näkymään Digian Enterprise -viestinnässä sekä esimerkiksi syksyllä järjestettävässä Digian Enterprise -asiakaspäivässä.

Lue lisää Digia Enterprisesta >>

Onhan siinä Avainlippu -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten yhteinen kolmivuotinen kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä Avainlippu-alkuperämerkin tunnettuutta ja vaikutusta ostopäätöksiin. www.avainlippu.fi

Takaisin ylös