Digia mukana Stockmannin digikiihdytyksessä – rekrytointi verkkokauppahankkeeseen käynnissä nyt!

Stockmann on käynnistänyt digitaalisen kiihdytyshankkeen, jolla tähdätään verkkokaupan kasvattamiseen ja monikanavaisuuden vahvistamiseen. Digia on mukana kehittämässä Stockmannin verkkokauppaa. Rekrytointi hankkeeseen on nyt auki.

Stockmann on viimeisen kahden vuoden aikana uusinut digitaalisia perustojaan ja kehittänyt digitaalisia työkaluja. Yhtiö kertoi tammikuussa siirtyvänsä eteenpäin digistrategiansa toteuttamisessa ja lisäävänsä vauhtia käynnistämällä digitaalisen kiihdytyshankkeen. Kumppanina verkkokauppa-alustan kehityksessä on Digia.

Digian ja Stockmannin yhteistyö alkoi viime vuoden lokakuussa verkkokauppaympäristön teknisellä haltuunotolla. Stockmann halusi verkkokaupan kehitykseen kumppanin, jonka tekijät ovat fyysisesti lähellä ja pystyvät tiiviiseen tiimityöhön. Verkkokauppa-alustan kehittämisen ohella yhteistyö kattaa myös AWS-pilvitekemistä, integraatioita sekä uusimpana Hullujen Päivien kampanjasivuston kehityksen.

Verkkokauppa on Stockmannin nopeimmin kasvava myyntikanava. Kasvusta kertoo, että uudistettu Hullut Päivät -verkkokauppa nousi vuonna 2017 kampanjan toiseksi suurimmaksi myyntiyksiköksi Helsingin keskustan tavaratalon jälkeen.

#Digikiihdytys vaatii lisää voimaa joukkueeseen

Osana Stockmannin #digikiihdytys-hanketta myös verkkokaupan kehitys jatkuu, ja haemme Digian Stockmann.com -tekijätiimiin uusia vahvistuksia.

Hakuaika on 8.4. asti auki seuraaviin paikkoihin:

  • Frontend-kehittäjiä
  • Backend-kehittäjiä

Verkkokauppatyö näkyy suoraan Stockmannin kuluttaja-asiakkaille, joten laadukas, brändinmukainen jälki on ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi tiimipelaajuus korostuu, sillä työtä tehdään tiiviisti tiimissä.

”Uusilta tiimiläisiltä vaaditaan kykyä monipuolisessa ekosysteemissä toimimiseen. On hyvä olla haasteita pelkäämätön, vahvasti orientoitunut käsittelemään laajoja kokonaisuuksia ja tottunut ketterillä menetelmillä toimimiseen. Tärkeintä on, että uudet henkilöt sopivat tiimiin”, senior manager Sari Enckell-Jylhä Stockmannilta sanoo.

”Ennen kaikkea etsimme innostuneita ja lahjakkaita tekijöitä, jotka haluavat olla mukana toteuttamassa Stockmannin visiota tulevaisuuden asiakaskokemuksesta”, verkkoliiketoiminnan johtaja Timo Halima Digialta sanoo.

Lisätietoja:

Timo Halima
Johtaja, verkkokauppa ja verkkoliiketoiminta
P. 040 702 8800

Takaisin ylös