Digia rekrytoi opinnäytetyöntekijöitä integraatioihin – virittäydy aihepiiriin piirrosvideon avulla

Digialla loppuvaiheen opiskelija voi työstää opinnäytetyötä töiden ohessa. Opinnäytetyössä opiskelijat pääsevät ratkomaan oikeista asiakasprojekteista nousevia aiheita ja hyödyntämään teoriaa käytännön työssä. Haemme nyt uusia opinnäytetyöntekijöitä erityisesti integraatioaiheisiin. Katso johdanto aihepiiriin uudelta piirrosvideolta!

”Haluamme innostaa opiskelijoita työtehtäviin integraatioiden ja API-rajapintojen pariin luennoimalla kouluilla, ottamalla osaa tapahtumiin tai järjestämällä itse koulutuksia, kuten esimerkiksi Integraatioakatemia ja API Hackatemia. Opinnäytetyöpaikkojen tarjoaminen on luonnollinen osa oppilaitosyhteistyötä", integraatioliiketoiminnan esimies Liisa Onninen kertoo.

Opinnäytetyöntekijöiden on mahdollista tehdä opinnäytetyötä osana työtehtäviä. Jokaiselle tekijälle tarjotaan lisäksi mentori ja mahdollisuus saada apua Digian asiantuntijoilta. Digialla on tarjota opinnäytetyöaiheita useilta eri liiketoiminta-alueilta ja tekijä voi suuntautua erilaisiin aiheesiin oman kiinnostuksen mukaan. Aiheet voivat olla todellisista asiakasprojekteista, joita päästään ratkomaan yhdistämällä teoriaa ja käytäntöä.

Opinnäytetöistä on konkreettista hyötyä tiimille sekä koko Digialle.

”Opinnäytetyöntekijät ovat esimerkiksi arvioineet tai vertailleet tiettyjä toteutustapoja tai työkaluja tiimin avuksi tai konseptoineet tuotetta tai palvelua. Opinnäytetyö on myös luonteeltaan kattava uppoutuminen tiimiin, menetelmään tai työkaluun, joten valmiita töitä on käytetty myös uusien työntekijöiden perehdytysmateriaalina. Konkreettinen valvontaan rakennettu dashboard on yksi esimerkki koko tiimin arjen helpottumisesta", kommentoi Onninen.

Digitaalisen maailman näkymättömät rattaat – katso video

Integraatiot ovat monelle vieras asia, mutta ne toimivat kaiken digitalisoitumisen lähtökohtana. Integraatioiden avulla tieto liikkuu ohjelmistojen välillä ja mahdollistaa uudenlaisen palvelukehityksen ja konseptit. Katso alla olevasta piirrosvideosta johdatus aihepiiriin: 

 

Haku on vanhentunut. Katso lista tällä hetkellä olevista avoimista työpaikoista täältä >>

Takaisin ylös