Uutinen

Digialle jaettu ykkössija Industryhackin ja Airbusin Critical App Challenge -hackathonissa

Münchenissa 2.-4.2. järjestetyssä hackathonissa etsittiin viranomaisille ja muille yhteiskunnallisesti kriittisille tahoille uudenlaisia viestintäratkaisuja, joiden avulla säästyy aikaa, rahaa ja jopa henkiä.

Kilpailussa kehitettiin uusia sovelluksia Airbusin uudelle Tactical Dabat -laitteelle, joka yhdistää Android-puhelimen ja Tetra-radiolaitteen ominaisuudet yhteen laitteeseen.

Digian koneoppimista hyödyntävä voittotyö keskittyi henkilöiden tunnistamiseen. Ratkaisussa yhdistyivät teknisen osaamisen lisäksi Airbusille ja sen ekosysteemiin sopiva liiketoimintamalli ja Digian osaaminen turvallisuus- ja integraatiosektoreilta.

Hackathonin voittajaksi valittiin peräti kolme joukkuetta, joista yhtenä Digia. Digian joukkueen muodostivat Marjukka Niinioja, Ville Ristimäki ja Jani Iivari.

 ”Suomalaisuus yhdistettynä kansainväliseen kokemukseen oli valttikortti, samoin kuin tiimin kyky hoitaa napakasti ja aikataulussa uuden palvelukonseptin kehitys ja esittely vain 48 tunnissa. Ratkaisu kolahti erityisesti tiettyjen maantieteellisten alueiden tarpeisiin Suomen lisäksi”, Marjukka Niinioja kertoo.

 Lisätietoja Critical App Challenge -hackathonista: https://industryhack.com/challenges/criticalappchallenge/

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*