Uutinen

Kaksi voittoa ja yksi kunniamaininta – Digialle menestystä Grand One 2018 -kilpailussa

Kilpailu palkitsee vuosittain Suomen parhaita digitaalisen median töitä. Digian palkittuja finaalitöitä olivat My Helsinki -palvelu sekä Bolt -mobiilisovellus.

Digian osaaminen sai jälleen kerran maineikkaan tunnustuksen, kun saavutimme kaksi voittoa ja yhden kunniamaininnan Suomen parhaita digitöitä palkitsevassa Grand One 2018 -kilpailussa.

Digian molemmat voitot tulivat My Helsinki -palvelusta, joka on toteutettu yhteistyössä Helsinki Marketingin ja Ideanin kanssa.

My Helsinki sai ensimmäisen palkintonsa Paras verkkopalvelu -kategoriasta. Tuomaristo perusteli valintaansa seuraavasti.

”Sisältö on kuningas. Palvelee sekä paikallisia, että turisteja: Tunnetut Helsingin kasvot vievät sinut seikkailulle omiin lempipaikkoihinsa ja avaavat Helsingin kiehtovia ja yllättäviä puolia.”

Tämän lisäksi My Helsinki palkittiin gaalassa myös parhaasta palvelumuotoilusta. Tuomariston perustelut tässä olivat seuraavat:

”Palvelu on ajankohtainen ja toimiva sekä uudelle että vanhalle vierailijalle, ja se kertoo kohteensa omaperäisyyden ja trendikkyyden onnistuneesti.”

Kunniamaininta tuli kategoriassa paras mobiilipalvelu, jossa Digia kisasi Bolt-mobiilisovelluksen toteutuksellaan. Sovellusta toteuttamassa olivat myös Bolt, Idean ja Qvik.

Tutustu My Helsinki -palveluun
Lue My Helsingin asiakastarina

Tutustu Bolt-mobiilisovellukseen
Lue Boltin asiakastarina

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*