Verkkokaupan ruokaympyrä -webinaarisarjassa tutustutaan verkkokaupan osa-alueisiin kokonaisvaltaisesti

Digian verkkokaupan ruokaympyrä -webinaarisarjassa tarkastellaan, miten verkkokauppaa pitää ruokkia, että se kasvaa isoksi, vahvaksi ja tulosta tekeväksi. Webinaarisarjan jaksot järjestetään kerran kuussa. Uudelta sivultamme löydät kootusti kaikki jo järjestettyjen webinaarien tallenteet sekä ilmoittautumiset tuleviin webinaareihimme.

"Verkkokaupan rakentamisessa on kriittistä, kuinka yrityksen eri toimintaprosessit tukevat verkkokauppaa ja muodostavat yhtenäisen palvelukokemuksen asiakkaalle. Verkkokaupan kehittämishankkeissa asiakkaille voi tulla yllätyksenä, kuinka laajasta, liiketoiminnan ydinprosesseja liippaavasta kokonaisuudesta on kyse. Webinaarisarjan tarkoitus on avata tämän ison kokonaisuuden osa-alueita yksi kerrallaan", sanoo verkkoliiketoiminnan johtaja Timo Halima Digialta.

Webinaarisarjan jaksoissa paneudutaan kussakin eri osa-alueeseen, jotka tulee ottaa huomioon verkkokauppaa kehitettäessä. Webinaarisarjan sivulta löydät kootusti kaikki tallenteet sekä tulevat webinaarimme. Täällä voit ilmoittautua webinaareihin sekä ladata kaikkien jo järjestettyjen webinaarien tallenteet itsellesi.

Järjestetyt webinaarit:

Webinaarisarjassa on nyt järjestetty jo viisi webinaaria, joista on tilattavana tallenteet:

Tuotetiedonhallinta (PIM)

Markkina- ja kilpailijakartoitus datalähtöisesti

Tuloksellisuutta verkkokauppaan liiketoimintamuotoilulla

Palvelumuotoilu verkkokaupan asiakaskokemuksen ytimessä

sekä verkkoliiketoiminnan kehittämien asiakasanalytiikan avulla

Integraatiot – toimivan verkkokaupan salaisuus

Seuraava webinaarisarjan jakso järjestetään 27.9. Webinaarin aiheena on Integraatiot – toimivan verkkokaupan salaisuus. Webinaarissa asiantuntijamme kertovat, kuinka yrityksen toimintaprosessit ja taustajärjestelmät tukevat verkkokauppaa, ja kuinka integraatioiden avulla voidaan kehittää verkkokaupan koko asiakaskokemusta. Webinaarissa kuullaan myös asiakkaamme Spondan monikanavaisesta verkkoliiketoiminnasta pilvialustan avulla.

Ilmoittaudu webinaariin >>