Uutinen

Digia mukana Women in Tech -verkostossa – Digian aamutreffeillä 7.3. käsitellään tekoälyn etiikkaa

Women in Tech -verkoston tavoitteena on lisätä naisten kiinnostusta teknistä aloista ja tuoda naisten osaamista esille. Digia on mukana verkostossa, ensimmäisen verkostoitumistilaisuuden aiheena on tekoälyn etiikka.

Digia haluaa olla mukana kannustamassa lisää naisia teknologia-alalle ja herättämässä innostusta alaa kohtaan naisten keskuudessa. Digia liittyi Women in Tech -verkostoon naistenpäivänä 2018.

”Maailma digitalisoituu kokonaisvaltaisesti. Arki, työ ja yritykset muuttuvat. On mahdotonta ajatella, että tulevaisuudessa naisilla olisi varaa jäädä edustamaan vajaata neljännestä teknologiatekemisestä. Ja yhtä mahdotonta on ajatella, että suomalaisella liike-elämällä tai yhteiskunnalla olisi varaa jättää käyttämättä koko työikäisen väestömme voima.”, sanoo Digian henkilöstöjohtaja Pia Huhdanmäki

Erilaisten osaajien muodostama kokonaisuus

Women in Techin tavoitteena on innostaa lisää naisia teknologia-alalle. Women in Tech -tapahtumien tarkoituksena on verkottaa opiskelijoita ja työelämässä olevia naisia ja miehiä sekä tarjota roolimalleja ja menestymisen reseptejä niin tutkimus- kuin yritysmaailmaankin.

”Tulevaisuudessa tarvitaan entistä enemmän moniosaamista ja erilaisia näkökulmia, kun kehitetään esimerkiksi digitaalisia palveluita. Digian työyhteisössä ei ole tärkeää erilaisuus sinänsä vaan erilaisten osaajien muodostama kokonaisuus ja yhteispeli. Minulle on tärkeää edistää Women in Tech – ajattelua organisaatiossamme”, kertoo Digian konsultti Suna Koljonen, joka toimii Digialla Women in Tech -yhteyshenkilönä.

Verkostoitumistilaisuuksissa kerrotaan naisten saavutuksista teknologian parissa

Women in Tech järjestää kuukausittain aamupalatilaisuuksia vaihtuvin teemoin. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita teknologiabisneksen tulevaisuudesta.

Digia järjestää Women in Tech -aamiaistapahtuman torstaina 7.3. Digian Pitäjänmäen toimistolla. Aamiaisen teemana on eettinen tekoäly. Tapahtuma sai suuren suosion ja täyttyi hetkessä.

”Hienoa, että tapahtuman aihe herätti paljon kiinnostusta! On erittäin tärkeää, että naisten kannustaminen teknisille aloille on nostettu esille myös yrityksissä. Verkostoitumistilaisuuksissa pystytään kertomaan esimerkkejä naisten saavutuksista ja uratarinoista teknisellä alalla, ja siten tuomaan esimerkkejä ja roolimalleja naisille. Meiltä Digialta löytyy monia upeita naisia, jotka tekevät hienoa uraa teknisellä alalla, on hienoa päästä kertomaan heidän tarinoita maaliskuun aamutreffeillä, Suna Koljonen painottaa.   

Digia on mukana myös Women in Tech -forumissa lokakuussa 2019.

Digialaisten naisten mietteistä voi lukea lisää blogistamme.

Lue lisää Women in Techistä: https://womenintech.fi/

Tapahtuma Facebookissa >>

wit.png

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*