Uutinen

Digia.com on uudistunut

Sivustoa on uudistettu sisällöllisesti sekä rakenteen ja ulkoasun osalta.

Digia on viime vuosina uudistunut ja kasvanut vauhdikkaasti niin rekrytoinneilla kuin yritysostoin.

”Samalla tarjoamamme ja tarinamme on mennyt eteenpäin. Kasvu ja uudistuminen jatkuvat, ja uuden Digia.comin julkaisu on yksi näkyvä virstanpylväs”, sanoo Anne Puntari, viestintä-, markkinointi- ja asiakaskokemusjohtaja Digialta.

Digia.com on nyt uudistettu kertomaan, millainen yritys Digia tänä päivänä on: mihin uskomme, mitä teemme ja kuinka palvelemme asiakkaitamme.

”Maailma kehittyy kohti digitaalisille alustoille rakentuvia verkostoja ja ekosysteemejä. Datan hyödyntäminen ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen tarjoaminen korostuvat. Ennen kaikkea kyse on kyvystä uudistaa liiketoimintaa digitaalisuuden keinoin”, Anne Puntari sanoo.

Entistä helpommin kokonaiskuva palveluistamme

Yritysten ja organisaatioiden toiminta nojaa koko ajan enemmän digitaalisille ratkaisuille. Samalla IT-ratkaisuista on tullut yrityksille yhä liiketoimintakriittisempää. Toimivan digitaalisen kokonaisuuden rakentamisessa olennaista on huomioida eri tasot käyttöliittymäkerroksesta prosesseja ohjaaviin järjestelmiin ja datan hyödyntämiseen.

”Palvelutarjoamamme kattaa hyvin digitalisaation kaikki kerrokset. Tarjoamamme on nyt esitetty myös Digia.comissa entistä selkeämmin kuuden pääalueen kautta digitaalisista palveluista integraatioihin, liiketoimintajärjestelmiin ja analytiikkaan, unohtamatta palvelumuotoilua ja konsultointia sekä palvelunhallintaa”, Puntari kertoo.

Tutustu palveluihimme täällä >>

Kehitystä kaikkia kohderyhmiä ajatellen

Digia.comin teknisestä toteutuksesta vastaa Digian oma Episerver-tiimi.

Sivustolle on tehty lukuisia käytettävyyttä helpottavia uudistuksia. Esimerkiksi hakutoimintoa on tarkennettu ja löydettävyyttä on parannettu. Vaikkapa asiakastarinoihin pääsee nyt entistä suoremmin. Tutustu asiakkaidemme digiarkeen täällä >>

Digia.com palvelee monia kohderyhmiä, ja sivustoa kehitetään jatkuvasti käyttäjiä ajatellen. Digia.com on monena vuonna sijoittunut hyvin Pörssisäätiön kilpailussa, jossa arvioidaan pörssiyritysten sijoittajasivuja.

”Tavoitteemme on, että Digia.com palvelee asiakkaitamme, Digialla työskentelystä kiinnostuneita, sijoittajia ja analyytikoita sekä esimerkiksi mediaa. Otamme ilolla vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia”, Anne Puntari kertoo.

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*