Uutinen

Digian Ratkaisuverstas tuo käytännön läpileikkauksen Microsoft Dynamics 365 -alustan mahdollisuuksista palveluliiketoiminnassa

Ratkaisuverstas on suunniteltu erityisesti teollisuuden ja palvelusektorin yrityksille, jotka haluavat jakaa ja hyödyntää tietoa reaaliajassa sisäisissä prosesseissa, johtamisessa sekä asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Digia on perustanut Microsoft Dynamics 365 Ratkaisuverstaan, jossa yritykset pääsevät tutustumaan modulaarisen D365 -liiketoiminta-alustan mahdollisuuksiin. Ratkaisuverstaassa tutustutaan esimerkiksi moderneihin kenttätyön mobiiliratkaisuihin, IoT-sensoreista kerätyn datan älykkääseen hyödyntämiseen, sekä kaikkikanavaisen asiakaspalvelun ratkaisuihin.

”Elämme maailmassa, jossa uudet teknologiat ja toimintatavat tekevät tuloaan ja dataa kerätään kaikkialta. Haasteena on ottaa tuo kaikki teknologia ja tieto käyttöön liiketoimintaa hyödyttävällä ja tehostavalla tavalla”, Digian kehitysjohtaja Jani Valu taustoittaa.

”Ratkaisuverstaan avulla pyrimme konkreettisesti havainnollistamaan, miten tieto saadaan kulkemaan sujuvasti ja jaettua eri toimintojen, prosessien ja roolien välillä niin, että sitä päästään aidosti hyödyntämään liiketoiminnan eri tarpeisiin.”

Ratkaisuverstaan ytimessä on ratkaisuihin tutustuminen ja niiden soveltaminen käytännössä työpajassa yhdessä Digian asiantuntijoiden kanssa. Ratkaisuverstas on toteutettu Digian pääkonttorilla Helsingissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*