Uutinen

Kuopion Energia päivittää taloushallintonsa Microsoft Dynamics 365 -ratkaisuun – yhteistyö Digian kanssa jatkuu

Kuopion Energian ja Digian yhteistyö alkoi vuonna 2016 taloushallinnon projektilla, ja on jatkunut tiiviinä siitä lähtien. Uusi Microsoft D365 Finance and Operations -projekti alkaa kesällä 2019.

Digia toimittaa Kuopion Energialle uuden taloushallinnon ratkaisun. Nykyinen Microsoft AX -ratkaisu korvataan Microsoft Dynamics 365 Finance and Operations -ratkaisulla.  

Kuopion Energia on ollut Digian asiakas vuodesta 2016, jolloin Kuopion Energialle toteutettiin taloushallinnon Dynamics AX 2012 R3 -implementointiprojekti ja integraatiot Biztalk-alustalle. Ohjelmisto automatisoi ja tehostaa talouden, yritystietojen ja toimitusketjujen hallintaprosesseja sekä tukee liiketoiminnan kehitystä. Onnistuneen projektin jälkeen siirryttiin jatkuvaan palveluun.

Kuopion Energia on ollut hyvin tyytyväinen Digian projektiosaamiseen sekä jatkuvaan palveluun. Molemminpuolinen luottamus syntyi ensimmäisen Digian toimittaman projektin aikana. Hyvät yhteistyökokemukset johtivat siihen, että Digia valittiin uuden Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations -implementointiprojektin toteuttajaksi.

”Kuopion Energialle oli luontevaa valita Digia toteuttamaan myös tuleva talouden toiminnanohjausratkaisumme uusimmalla Microsoft-teknologialla ja varmistamaan liiketoimintamme jatkuvuus sekä tukemaan uusien palveluiden kehittämistä. Halusimme luotettavan kumppanin, joka tuntee meidän liiketoimintaympäristömme ja tarpeemme”, Kuopion Energian talousjohtaja Eliisa Säntti kuvailee.

Projektissa implementoidaan Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations sekä ExFlow -ostolaskujen kierrätysjärjestelmä.  Lisäksi integraatiot toteutetaan Logic apps -teknologialla, mikä mahdollistaa jatkossa asiakkaalle nykyaikaisen, uusinta teknologiaa edustavan pilviteknologian hyödyntämisen ja ajantasaisen järjestelmän ilman isoja ponnistuksia vaativia päivitysprojekteja. Järjestelmällä haetaan myös kustannustehokkuutta työn tehostumisen ja prosessien optimoinnin avulla.

”Jälleen kerran Digian asiantuntemus on vakuuttanut asiakkaan ja sen ansiosta olemme päässeet jatkamaan jo entuudestaan hyvää ja luottamuksellista yhteistyötä. Kiitos asiakkuudessa mukana oleville huippuammattilaisille”, sanoo Maria Hintikka MS D365 -liiketoimintayksikön vetäjä.

Yli 110-vuotiaalla Kuopion Energialla on pitkä historia kaupungin energian tuotannossa. Työntekijöitä konsernissa on noin 150 ja 58 000 sähkö- sekä 6 000 kaukolämpöasiakasta.

 

Lisätietoja:

Eliisa Säntti
Talousjohtaja
Kuopion Energia
Puh. 040 7097 201

Maria Hintikka
Johtaja, MS D365 liiketoiminta
Digia Finland Oy
Puh. 040 7507 777

Sami Rantanen
Myyntijohtaja, julkinen ja energia
Digia Finland Oy
Puh. 040 7722 920

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*