Uutinen

Digian joululahjoitus lasten mielenterveystyöhön – katso toimitusjohtajan joulutervehdys

Digia on lahjoittanut 10 000 euroa MIELI Suomen Mielenterveys ry:lle lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Yksi mielenterveyden edistämistyöhön investoitu euro maksaa itsensä takaisin viisinkertaisesti.

Siinä missä esimerkiksi kasvanut mahdollisuus etätyöskentelyyn on ollut korona-aikaan monelle positiivinen kokemus, rajoituksista seurannut eristäytyneisyys ja mahdolliset sairastelut ovat varmasti vaikuttaneet meidän kaikkien jaksamiseen ja mielen hyvinvointiin pandemian aikana. Aikuisilla on kuitenkin paremmat välineet tilanteen käsittelyyn ja esimerkiksi sosiaalisten suhteiden ylläpito viestintävälineillä on tuttua, vaikkakin moni on varmasti kaivannut myös kasvokkain tapahtuvia kohtaamisia.

Monelle lapselle ja nuorelle tilanne on ollut haastavampi: rakkaat harrastukset ovat olleet tauolla, koulukavereiden tapaamisia on rajoitettu ja etäkouluun on voinut liittyä haasteita etenkin, jos kotiolot ovat jo valmiiksi haasteelliset.

Tukea lasten ja nuorten hyvinvointiin

MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö, joka on auttanut suomalaisia elämän kriiseissä jo yli 120 vuotta. Järjestön tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, tarjota kriisiapua ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia.

”Nuorissa on kestävän kasvun tulevaisuus, ja mielenterveys on kestävän kasvun perusta. Tätä ajatusta heijastellen olemme tänä vuonna suunnanneet joululahjoituksemme MIELI ry:lle lasten ja nuorten mielenterveystyöhön”, Digian toimitusjohtaja Timo Levoranta sanoo.

Tuellamme lapset ja nuoret oppivat mielenterveystaitoja, jotka suojaavat mieltä läpi elämän ja auttavat kohtaamaan kriisejä. Niiden vahvistaminen ehkäisee yksinäisyyttä, koulukiusaamista ja syrjäytymistä.

Kiitämme asiakkaitamme ja kumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivotamme lämmintä ja rauhallista joulunaikaa!

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*