Uutinen

Hyvää Helsinki Pride -viikkoa! ”Työyhteisömme on vahvempi, kun jokainen saa äänensä kuuluviin”

Kansainvälinen Pride-kuukausi huipentuu tänään alkavaan Helsinki Pride -viikkoon, joka on Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma. Myös Digialla tuomme tällä viikolla esiin työyhteisömme moninaisuutta erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen näkökulmasta.

Työyhteisön monimuotoisuus – kaikkien vapaus olla oma itsensä – on ytimessä siinä, millaista arkea Digialla rakennamme ja arvostamme. Uskomme, että voimme Senior Trainee -hengessä jatkuvasti oppia lisää toistemme mukaan ottamisesta ja arvostavasta kulttuurista.

Digian Diversity, Equity & Inclusion (DEI) -toimina olemme tänä vuonna muun muassa toteuttaneet henkilöstön tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn, jonka pohjalta päivitämme tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Lisäksi olemme järjestäneet koulutuksia inklusiiviseen johtamiseen ja tiedostomattomien ennakkoluulojen tunnistamiseen arjessa.

Pride-viikolla huomioimme erityisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä ja muistutamme erilaisten ihmisten huomioimisesta arjessa. Kollegiaalista tukea ja keskustelua on luvassa digialaisten Helsinki Pride -viikon LGBTQ+-tapaamisessa.

”Haluamme Digialla tuoda esiin sen tärkeyden, että kaikki pystyvät olemaan työpaikalla rennosti oma itsensä. Minkäänlaista syrjintää tai häirintää emme hyväksy. Ääneen lausuttu tuki myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille on yksi luonteva osa monimuotoisuus- ja vastuullisuustyötämme. Työyhteisömme on vahvempi, kun jokainen saa äänensä kuuluviin”, kuvaa henkilöstö- ja kulttuurijohtaja Pia Huhdanmäki.

Henkilöstön monimuotoisuus on osa Digian yritysvastuuta. Tutustu Digian vastuullisuusraamiin täällä.

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme sekä kotona että kansainvälisesti. Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Digian liikevaihto vuonna 2020 oli 139,0 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*