Uutinen

Tivin, Kauppalehden ja Digian yhteinen DigiNyt-ohjelmasarja alkaa – luvassa arkijärkistä digipuhetta

Uusi ohjelma konkretisoi digitaalisuuden ilmiöitä ja antaa yrityspäättäjille käytännön vinkkejä digitalisointiin.

Tivin ja Kauppalehden verkkosivuilla julkaistava DigiNyt-ohjelmasarja starttaa 25.1. ja jatkuu kahden viikon välein aina toukokuun alkuun saakka. Uusi jakso on kuunneltavissa joka toinen tiistai.

Kevään kahdeksan jakson aikana studioon kutsutaan yhteensä 16 vierasta, jotka keskustelevat esimerkiksi seuraavista kysymyksistä: Kuinka suomalaiset yritykset voisivat hyödyntää alustatalouden tapoja? Mitkä ovat digihankkeen ensimmäiset tai tärkeimmät askeleet? Mitä vastuullisuus tarkoittaa it-yritysten arjessa? Millainen on digifiksu pk-yritys?

Ohjelmasarjan toteuttaa ja jaksojen sisällöstä vastaa Alma Talentin tekniikka- ja ICT-medioiden toimitus. Digia on mukana yhteistyökumppanina ideoimassa jaksojen sisältöä – ja nähdäänpä muutamissa jaksoissa myös Digian asiantuntijoita. Ohjelmasarjaa juontavat Alma Talentin tekniikka- ja ICT-julkaisujen päätoimittaja Harri Junttila sekä start up -yrittäjä ja vapaa toimittaja Heidi Kähkönen.

”Maailmaan mahtuu paljon digipuhetta. Valitettavan paljon siitä on löysää ja korkealentoista. Puhutaan suureen ääneen digiloikasta, vaikka sellaisen tekeminen on mahdotonta. Digiloikan sijaan kyse on jatkuvaan investointiin perustuvasta strategisesta ajattelusta. Aiemmin investointien edellytyksenä on pidetty kolmen vuoden nousukautta ja vakaata näkymää tulevaisuuteen. Sellaista ei enää ole tarjolla. Kuitenkin investoida pitää, jos meinaa pärjätä. DigiNyt-ohjelma tarjoaa konkreettisia työkaluja, ja rohkaisee siten yrityksiä digisiirtymään”, Harri Junttila sanoo.

Myös Digialla nähdään, että arkijärkiselle digipuheelle on tilausta.

”Keskusteluissa asiakkaiden kanssa tulee jatkuvasti esiin, että vaihtuvien hype-termien ja muuttuvien trendien keskellä yritysten ja julkisorganisaatioiden päättäjiä mietityttävät usein perusasiat: mitä kannattaa digitalisoida, kuinka tehdä se fiksusti, mistä lähteä liikkeelle ja kuinka rakentaa ICT-arkkitehtuuria pitkälle tulevaisuuteen”, sanoo markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Puntari Digialta.

”Teknologia kehittyy nopeasti, ja vauhdissa voi olla lähes mahdoton pysyä mukana. ICT-alan ammattilaisilla on jopa vastuu toimia trendien tulkkina asiakasorganisaatioille. Me Digialla haluamme auttaa monimutkaisuuden kesyttämisessä ja tehdä monimutkaisistakin asioista ymmärrettäviä. Ohjelmassa asiantuntijat läpivalaisevat trenditermejä ja käyvät läpi, mikä on kaukaista tulevaisuutta tai tyhjää hypeä – ja mitä trendeistä ja ilmiöistä kannattaa poimia mukaan jo tänään”, Puntari sanoo.

DigiNyt-ohjelmasarja on kuunneltavissa 25.1. alkaen täällä.

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*