Uutinen

Verkkokauppaohjelmointi tutuksi – Digia veti pilottikurssin Vaasan korkeakouluopiskelijoille

Kurssi järjestettiin yhteistyössä Vaasa Entrepreneurship Societyn (VES) kanssa. Mukana oli opiskelijoita Vaasan ammattikorkeakoulusta ja Vaasan yliopistosta.

Verkkokauppaliiketoiminta kasvaa ja samalla it-alaa vaivaa osaajapula. Vaasassa päätettiin tarttua tähän ajankohtaiseen aiheeseen, ja Digia järjesti yhteistyössä VESin kanssa verkkokauppaohjelmoinnin pilottikurssin Vaasan ammattikorkeakoulun ja Vaasan yliopiston tietotekniikan, tietojenkäsittelyn ja kauppatieteiden opiskelijoille.

Kurssin teemana oli verkkokauppaohjelmointi Magento-alustaa käyttäen. Keväällä 2020 järjestetty kurssi oli osa korkeakoulujen virallista kurssitarjontaa, jolloin siitä kertyi myös opintopisteitä.

Pilottikurssi keräsi positiivista palautetta niin opiskelijoilta, kuin mukana olleilta digialaisiltakin. Jatkoa suunnitellaankin jo ensi lukuvuodelle pilottikurssista opittujen huomioiden pohjalta. Opettajina toimivat Kirsi Västi, Tomas Kolam ja Tom Träskbäck Digialta.

"Digian yhtenä neljästä kulttuuriperiaatteesta on "Yhdessä tiedämme enemmän". Haluamme olla mukana Vaasan alueen ekosysteemissä tukemassa nuoria aikuisia kohti digitaalisia palveluja. Kurssi on hyvä käytännön oppi siitä miten tänä päivänä voidaan rakentaa verkossa tapahtuvaa kauppaa, kertoo verkkokauppa-liiketoiminnasta vastaava johtaja Arto Lamminen.

Lue lisää kurssista VAMK:n uutisesta >>

Lisätietoja:

Arto Lamminen
Johtaja, verkkokauppaliiketoiminta, Digia Oyj
arto.lamminen@digia.com

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*