Ammattiliitot ja työttömyyskassat

 

Tinkimätöntä palvelua jäsenten tarpeisiin

Uusi jäsensukupolvi vaatii tinkimätöntä palvelua monikanavaisesti ja reaaliaikaisesti. Asiointi siirtyy 24/7-palvelukanaviin, ja palveluprosesseja ja lisäarvopalveluja on jatkuvasti kehitettävä.

Autamme ammattiliittoja ja työttömyyskassoja tehostamaan toimintaansa ja parantamaan asiakaskokemusta monipuolisilla jäsenhallinnan, maksatuksen ja sähköisen asioinnin palveluilla.Meillä on yhteistyöstä ammattiliittojen ja työttömyyskassojen kanssa yli 15 vuoden kokemus

Ratkaisuihimme luottavat muun muassa Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL, Palvelualojen ammattiliitto PAM, TEHY, Ammattiliitto Pro sekä Yleinen työttömyyskassa YTK.

Uudistetut, korkean automaatioasteen järjestelmäkokonaisuudet tukevat ja tehostavat merkittävästi käsittelijöiden työtä ja mahdollistavat entistä monipuolisempien palveluiden tarjoamisen jäsenistölle. 

Digia Lyyti -jäsentietojärjestelmä

Digia Lyyti on ammattiliitoille suunnattu jäsentietojärjestelmä, jolla hoidat kokonaisvaltaisen toiminnanohjaamisen niin organisaation sisällä kuin myös jäsenten ja muiden sidosryhmien kanssa sähköisten asiointipalveluiden kautta.

Digia Tytti -maksatusjärjestelmä

Digia Tytti on työttömyyskassoille suunnattu toiminnanohjausjärjestelmä, jolla hoidat jäsenten työttömyysturvan laskemisen ja maksatuksen. Se sisältää myös jäsenille suunnatun sähköisen asioinnin palvelun. Digian järjestelmien piirissä oli vuoden 2016 lopussa 63,63 % kaikista työttömyyskassojen jäsenistä Suomessa.Miksi Digia?

Kokeneet asiantuntijat ratkaisevat tarpeesi

Toimialatuntemus

Meillä on vuosikausien kokemus ammattiliittojen ja työttömyyskassojen kumppanina toimimisesta ja sitä kautta ymmärrystä alan erityishaasteista ja -tarpeista.

Teknologinen osaaminen

Monipuolisesta tarjoomastamme löytyy ratkaisut erilaisten ja erikokoisten toimijoiden tarpeisiin ja kokeneet ammattilaiset niitä toteuttamaan.

Läpinäkyvä palvelu

Asiakaskohtainen palvelumalli nimetyllä palvelupäälliköllä tekee asioinnista helppoa ja läpinäkyvää.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös