Case Turun Palkintokeskus

Selkeä ja helppokäyttöinen verkkokauppa uudella järjestelmällä

 Turun Palkintokeskus Oy on erikoistunut toimittamaan erilaisille seuroille, yrityksille ja kuluttajille laadukkaita palkintoja ja lahjoja, kuten mitaleja, pokaaleja ja ruusukkeita. Yksi Palkintokeskuksen erikoisuuksista onkin mitalien yksilöllinen suunnittelu, jota he ovat tehneet mm. useisiin SM-, EM- ja MM-kilpailuihin sekä moniin muihin tapahtumiin.

Palkintokeskus päätti lähteä uudistamaan verkkokauppaansa Digian tarjoamalla ratkaisulla, jonka taustalla on Magento 2 –teknologia. Verkkokaupan helppokäyttöisyys ja selkeys olivat avainsanoja heti projektin alkaessa. Kaupan toimivuus myös mobiililaitteissa oli iso askel lähemmäs nykyaikaisen kuluttajan käyttäytymistä ja vaatimuksia: tuotteiden selailu, laittaminen ostoskoriin ja tilaaminen on onnistuttava niin pöytätietokoneella kuin älypuhelimellakin.

Palkintokeskuksen uudistetussa verkkokaupassa loppukäyttäjä pystyy sujuvasti selaamaan erilaisia palkintovaihtoehtoja ja valitsemaan niihin haluamansa kaiverruksen, lajimerkin, värin ja koon. Uudessa järjestelmässä esimerkiksi lajimerkin valitseminen alasvetovalikosta on tehty selkeämmäksi ja se näyttää lajimerkin ulkonäön heti. Vaihtoehtoisesti lajimerkiksi on myös mahdollista ladata omavalintainen kuva, kuten urheiluseuran logo.

Myös uudet tuotekuvat tekevät kaupasta nykyaikaisen ja tuotteet tulevat esille aivan uudella tavalla. Palkintokeskuksen valitseman Magento 2:n ansiosta verkkokauppaa pystytään jatkokehittämään entistä ketterämmin.

Palvelumme ja ratkaisumme:

palkintokeskus_mockup.jpg

Takaisin ylös