Palveluliiketoiminta

Haluatko tietää, mistä palveluliiketoiminnan tietojärjestelmät koostuvat?

Lataa opas

Maailmanluokan palveluyritykseksi tehokkuudella ja palveluinnovaatioilla

Digitalisaatio mahdollistaa palveluiden tuottamisen entistä tehokkaammin: esimerkiksi laskutusprosessi sujuvoituu työnkuittauksesta laskutukseen, lisämyynti kohteessa helpottuu ja liikkuvaa työtä on mahdollista optimoida. Kiristyvään kilpailuun on kyettävä vastaamaan asiakasymmärrykseen perustuvilla tuotteilla ja palveluilla.

Kyky yhdistää nopeasti kasvavat tietomäärät osaksi yrityksen prosesseja mahdollistaa asiakkaillemme entistä paremman kyvyn ennakoida nopeasyklisen liiketoimintaympäristön muutoksia sekä jalostaa informaatio uudenlaisiksi palveluiksi.

Tarjoamamme palvelualan toimijoille


Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintaprosessejaan ja kehittämään uusia palveluita asiakkaan palvelupolun eri vaiheisiin.

  • Ratkaisuja etävalvontaan ja -ohjaukseen, huolto- ja varaosapalveluiden myyntiin, kiinteistöhuoltoon ja sosiaali- ja terveyspalveluihin, kuten vanhustenhoitoon ja ateriapalveluihin.
  • Sisäisen toiminnan tehostamiseen tähtäävät palvelut, kuten sähköiset työpöydät sekä myynnin, markkinoinnin, asiakkuudenhallinnan ja asiakaspalvelun ratkaisut.
  • Käyttöliittymäsuunnittelu niin, että palvelut ovat toimivia ja helppokäyttöisiä eri käyttäjille erilaisissa ympäristöissä.
  • Toimintaprosessien muutosta tukevat konsultointipalvelutHaluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös