Pankki- ja sijoituspalvelut

 

Asiakaskokemus nousee ykköseksi 

Pankki- ja sijoituspalveluiden suuri haaste on, kuinka kehittää asiakaskokemusta, kun samalla alaa ravistelevat uudet tehokkuusvaatimukset, tarve sopeutua jatkuvasti muuttuvaan sääntelyyn sekä uusien, ketterien pelureiden tuoma kilpailu.

Digitalisoituminen tuo pankki- ja sijoitusalalle mahdollisuuksia lisätä kilpailukykyä, alentaa kustannuksia, parantaa riskien hallintaa ja laajentaa markkinoita.Digia finanssialan toimijoiden kumppanina

Meillä on lähes 30 vuoden tuntemus kotimaisesta ja eurooppalaisesta toimintaympäristöstä. Osaamisemme palvelee monipuolisesti finanssialan eri toimijoita. 

1) Kehitämme kiinnostavia lisäarvopalveluita

Joskus kuluttajalla on aikaa uppoutua tutkimaan sijoitusvinkkejä, toisinaan on tärkeintä saada asiat hoidettua nopeasti. Asiointikokemus voi olla elämyksellinen tai tehokas – sen asiakas valitsee itse. Autamme luomaan kiinnostavia, arjessa toimivia lisäarvopalveluita.

2) Takaamme arjen toimintavarmuuden

Jotta organisaation prosessit ohjautuvat saumattomasti ja toiminta arjessa on sujuvaa, vaaditaan luotettavia, jatkuvuuden takaavia taustajärjestelmiä. Tarjoamme kotimaan finanssimarkkinoiden laajimman tuoteportfolion, joka on jalostunut liki 30 vuoden toimialakokemuksella.

3) Autamme vastaamaan muuttuvan sääntelyn vaatimuksiin

Sääntelyn lisääntyminen on muutosvoima, joka vaatii kameleonttimaista kykyä uudistaa liiketoimintamalleja ja prosesseja. Joustavat tietojärjestelmät ja integraatiot takaavat muutoskyvyn.

4) Huolehdimme puolestasi taustaprosesseista

Voimme ottaa huolehdittavaksemme asiakkaidemme taustaprosessien ja järjestelmien ylläpidon.Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!

Takaisin ylös