Vähittäiskauppa

 

Inspiroiva palveluketju asiakkaan iloksi

Vaivaton verkkokauppa ja elämykselliset myymälät ilahduttavat asiakasta. Ilo loppuu kuitenkin lyhyeen, jos verkko-ostokset tökkäävät toimitukseen tai myymälässä kokeiltua ei saakaan verkosta. Jotta asiakkaan polku jatkuu saumattomasti kaikissa kanavissa, toiminta on suunniteltava yhtenäisesti ydinprosesseista palveluihin.

 

OPAS

Kauppa se on joka kannattaa – kaikissa kanavissa

Hyvän asiakaskokemuksen ydinasiaksi on kaupan alalla muodostunut asioinnin helppous, joka toteutuu, kun kivijalka ja digitaaliset kanavat pelaavat saumattomasti yhteen.

Oppaassamme kerromme muun muassa, mitä kanavien kehittämisessä on huomioitava asiakkaan näkökulmasta ja mikä on liiketoimintaprosessien ja teknologian rooli liiketoiminnan kehittämisessä kohti monikanavaisuutta.

Lataa opasViimeistelty, helppokäyttöinen asiakaskokemus kaikilla päätelaitteilla.TALLENNE

Kulutus muuttuu ja kauppa sen mukana

Brändit kehittävät omia kanavia ja kauppa hakee paikkaansa muuttuvassa maailmassa. Digia Digitalist Commerce Forumissa pureuduttiin syvälle kaupan kehityshaasteisiin.

Miltä tuntuu kehittää toimintamalleja ja -kulttuuria, valikoimaa, kanavia ja asiakaskohtaamisia alati muuttumassa maailmassa? Suomen parhaiden yritysten johtajat ja Digia kertovat.

Lataa tapahtumatallenne

Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi ydinprosesseista palveluihin. Ota yhteyttä!Takaisin ylös